RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Plněná panenka s pivní omáčkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Plněná panenka s pivní omáčkou, recepty Plněná panenka s pivní omáčkou, Plněná, panenka, pivní, omáčkou


Recept na Plněná panenka s pivní omáčkou

Recept na Plněná panenka s pivní omáčkou je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Plněná panenka s pivní omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
600 g vepřové panenky 200 g čerstvého špenátu 8 plátků anglické slaniny 6 stroužků česneku 100 ml světlého piva 100 ml vývaru 1 kostka cukru hladká mouka máslo olivový olej.

Plněná panenka s pivní omáčkou
Zvětšit obrázek

Recept na Plněná panenka s pivní omáčkou

Recept na Plněná panenka s pivní omáčkou:
Maso nakrájíme na 4 stejně velké kusy a upravíme na plát (do špalíčku zakrojíme nůž ze strany - asi centimetr nad prkénkem a řezem maso jakoby "rozbalujeme"). Osolíme, opepříme a potřeme dvěma stroužky česneku utřenými se solí. Zbylý česnek nasekáme. Špenát spaříme vroucí vodou. Na každý plátek masa položíme dva plátky anglické slaniny, čtvrtinu špenátu a zavineme. Závitky obalíme kuchyňským provázkem nebo nití a naložíme do olivového oleje (asi 3 lžíce) a nasekaného česneku. Z naloženého masa pečlivě odstraníme kousky česneku, aby nezhořkl, a maso opečeme na rozpálené pánvi potřené olejem ze všech stran, podle velikosti 15-20 minut. V polovině času snížíme teplotu a zvolna dopékáme. Hotové maso vyjmeme a udržujeme teplé. K výpeku přidáme olej s kousky česneku a případně trochu másla, ohřejeme, zasypeme vrchovatou lžící mouky a prosmahneme. Přilijeme pivo, vývar a omáčku provaříme a dochutíme cukrem, pepřem, případně solí. Z masa odstraníme provázek a nakrájíme ho na kolečka. POdáváme s pivní omáčkou.

Poznámka k receptu na Plněná panenka s pivní omáčkou:
Právě Vaříme s tátou a mamkou tak jsem zvědavá jak to dopadne :) bohužel sme nesehnali špenát tak jsem tam dali šunku a sýr... tak uvidíme... :)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněná panenka s pivní omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 05.03.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 600 g vepřové panenky 200 g čerstvého špenátu 8 plátků anglické slaniny 6 stroužků česneku 100 ml světlého piva 100 ml vývaru 1 kostka cukru hladká mouka máslo olivový olej
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněná panenka s pivní omáčkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněná panenka s pivní omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněná panenka s pivní omáčkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist