RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Plněná kýta se smetanovo-česnekovou omáčkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Plněná kýta se smetanovo-česnekovou omáčkou, recepty Plněná kýta se smetanovo-česnekovou omáčkou, Plněná, kýta, se, smetanovo-česnekovou, omáčkou


Recept na Plněná kýta se smetanovo-česnekovou omáčkou

Recept na Plněná kýta se smetanovo-česnekovou omáčkou je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Plněná kýta se smetanovo-česnekovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
5 plátků kýty nařezaných na gordon blue 10 listů medvědího česneku 200g eidamu půl červené papriky 2 cibule 5 větviček kopru 1 smetana 1 lžička rajského protlaku 1 lžička pesta z medvědího česneku sůl, pepř, grilovací koření.

Plněná kýta se smetanovo-česnekovou omáčkou
Zvětšit obrázek

Recept na Plněná kýta se smetanovo-česnekovou omáčkou

Recept na Plněná kýta se smetanovo-česnekovou omáčkou:
Maso omyjeme a zevnitř osolíme. Poklademe omytým česnekem, na plátky nakrájenou paprikou a pár kousky na silnější proužky nakrájené cibule. Sýr nakrájíme na 5 proužků a dáme navrch. Nakonec položíme kopr a párátkama dobře po celé délce sepneme. Na plech dáme kousek másla, maso, zbytek na silnější proužky nakrájené cibule. Maso posypeme pepřem, grilovacím kořením a vložíme do trouby péct na 200st. Podle potřeby doléváme vodu. Po 20 minutách maso otočíme a dáme zpátky do trouby. Za 20 min. plech vyndáme z trouby, maso uchováme v teple a výpek scedíme do kastrůlku. Část cibule propasírujeme do výpeku, dáme vařit, přidáme smetanu, rajský protlak a chvilku povaříme. Zahustíme podle potřeby moukou rozmíchanou ve vodě a nakonec přimícháme medvědí česnek. Na talíři pak přelijeme maso omáčkou.

Poznámka k receptu na Plněná kýta se smetanovo-česnekovou omáčkou:
Dnešní velice chutná improvizace.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněná kýta se smetanovo-česnekovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: lemarti (Lenka)
  • Datum vložení: 05.07.2011
  • Počet porcí: 5 porcí
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 5 plátků kýty nařezaných na gordon blue 10 listů medvědího česneku 200g eidamu půl červené papriky 2 cibule 5 větviček kopru 1 smetana 1 lžička rajského protlaku 1 lžička pesta z medvědího česneku sůl, pepř, grilovací koření
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněná kýta se smetanovo-česnekovou omáčkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněná kýta se smetanovo-česnekovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněná kýta se smetanovo-česnekovou omáčkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist