RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Plíčky na rozmarýnu a hořčici

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Plíčky na rozmarýnu a hořčici, recepty Plíčky na rozmarýnu a hořčici, Plíčky, na, rozmarýnu, hořčici


Recept na Plíčky na rozmarýnu a hořčici

Recept na Plíčky na rozmarýnu a hořčici je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Plíčky na rozmarýnu a hořčici budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
vepřové plíčky 2 větší mrkve(poslouží hlavně pro barvu) 1 silnější plátek celeru 1 vrchovatá pl lístků čerstvého rozmarýnu 8 kuliček pepeře 1 pl soli na omáčku vývar a zeleninu z plíček 250 g 30%smetany ke šlehání(trvanlivá v krabičce) 2 pl hladké mouky 5 pl plnotučné hořčice sůl(dle chuti ocet) na dochucení.

Plíčky na rozmarýnu a hořčici
Zvětšit obrázek

Recept na Plíčky na rozmarýnu a hořčici

Recept na Plíčky na rozmarýnu a hořčici:
Do hlubokého hrnce do osolené studené vody dáme vařit očištěné plíčky, zeleninu a koření, které pro snadnější pozdější vyjmutí vložíme do takzvaného“vajíčka“na sypaný čaj. Vaříme do změknutí plíček(až nám krásně naskrz projede jehlice, nebo špejle. Já vařím ve velkém tlakovém hrnci 30minut). Až jsou plíce měkké, vše scedíme, plíčky necháme vychladnout, odstaraníme trubice a maso nakrájíme na větší kousky. Odlijeme si množství vývaru dle toho, kolik přibližně budeme chtít omáčky. Přidáme uvařenou zeleninu a ponorným mixérem rozmixujeme. Uvedeme k varu, volžíme nakrájené plíčky, přidáme mouku rozmíchanou ve smetaně, hořčici a na slabém plameni za občasného míchání vaříme 10minut. Dle potřeby dochutíme a podáváme s kynutým, nebo houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu na Plíčky na rozmarýnu a hořčici:
Plíčky máme moc rádi jako klasický“pajšl“:-) Chtěla jsem vyzkoušet zase trošku jinak, tak jsem malinko zaexperimentovala a moc jsme si pochutnali. Po zaležení jsou ještě chutnějí:-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plíčky na rozmarýnu a hořčici, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 09.03.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: vepřové plíčky 2 větší mrkve(poslouží hlavně pro barvu) 1 silnější plátek celeru 1 vrchovatá pl lístků čerstvého rozmarýnu 8 kuliček pepeře 1 pl soli na omáčku vývar a zeleninu z plíček 250 g 30%smetany ke šlehání(trvanlivá v krabičce) 2 pl hladké mouky 5 pl plnotučné hořčice sůl(dle chuti ocet) na dochucení
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plíčky na rozmarýnu a hořčici, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plíčky na rozmarýnu a hořčici - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plíčky na rozmarýnu a hořčici

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist