RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Pizzy zakysaná smetana

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Pizza je velký kruhový plát světlého chlebového těsta (koláč), nahoře s náplní vyrobenou nejčastěji z rajčat, sýra a dalších rozdílných ingrediencí, záleží na d

Recepty - Pizzy zakysaná smetana

Pizzy - návody k vaření - online kuchařka

Pizza je velký kruhový plát světlého chlebového těsta (koláč), nahoře s náplní vyrobenou nejčastěji z rajčat, sýra a dalších rozdílných ingrediencí, záleží na druhu pizzy. Peče se v peci nebo troubě. Původem pochází z Itálie a stala se oblíbeným jídlem po celém světě. Restaurace, ve kterých se pizza připravuje se nazývají pizzerie. Připravuje se pečením a skládá z těchto základních surovin: Ze středně tuhého těsta vyrobeného z vody, mouky, soli a droždí, Rajčatového základu (sugo di pomodoro), Mozzarelly. Dále lze přidat jakékoliv suroviny podle druhu pizzy, např. olivy, sardinky, žampiony, cibule, salám, ančovičky a mnoho dalších.

Zakysaná smetana je mléčný výrobek vyráběný fermentací pomocí bakterií mléčného kvašení. Smetana se získává sbíráním nebo odstřeďováním a v obchodě se prodává sladká nebo kysaná (v řadě jazyků se původně ruský výraz smetana užívá právě pro zakysanou smetanu). Obsahuje nejméně 10 % tuku. Používá se ve studené kuchyni (k přímé konzumaci jako jogurt, v zálivkách…) i k vaření polévek, omáček apod.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 5 receptůZobrazuji: 1-5 receptů
Nejlepší recept na Domácí sýrová pizza
Domácí sýrová pizza Z hladké mouky, droždí, čtvrt litru vody, špetky soli a špetky cukru a olivového oleje si vypracujeme hladké těsto. Majitelé pekáren a hnětačů prostě jen nasypou suroviny ve správném pořadí do misky a nechají stroj dělat svou práci. Hladké mouky dáme nejd...
Nejlepší recept na "Schválená "pizza
Těsto vyválíme pokud možno dokulata. Na každou pizzu dáme asi 2PL zakysané smetany, proužky menší cibule, na nudličky nakrájené nebo na kousky natrhané sušené hovězí a posekanou papričku. Posypeme oreganem a strouhaným čedarem a upečeme....
Pizza závin - recept od maminky
Pizza závin Rozválený plát těsta potřeme mírně osolenou zakysanou smetanou, poklademe plátky salámu (já nejdříve šunkou, potom herkulem), poklademe plátky rajčat (já je mám radši oloupaná), posypeme balkánským sýrem a troškou strouhaného sýra. Závin potom složíme ...
Cibuláč = cibulový koláč
Cibuláč = cibulový koláč Vyválené těsto si připravíme na papírem vyložený plech. Na kapce oleje vyškvaříme slaninu a přidáme na větší kousky pokrájenou cibuli. Cibuli necháme zesklovatět a osolíme, opepříme a okmínujeme. Necháme zchladnout a poté vmícháme vajíčka a zakys...
Pizza - mangold, krevety ...
Pizza - mangold, krevety ... Nejdříve si zaděláme kynuté těsto, kam přidáme koření. Nepíšu poměr, protože já prostě těsto vždy dělám od oka. Na másle si jen zlehoučka orestujeme listy mangoldu pokrájené na příč na proužky asi 1cm společně s česnekem. Plech si vymažeme m...
 
Nalezeno: 5 receptůZobrazuji: 1-5 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní

Pizzy

Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist