RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pizza z listového těsta I.

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pizza z listového těsta I., recepty Pizza z listového těsta I., Pizza, listového, těsta, I.


Recept na Pizza z listového těsta I.

Recept na Pizza z listového těsta I. je zařazen v kategorii pizzy. K přípravě Pizza z listového těsta I. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 listové těsto 400 gr, šunka 50g + turistický salám 50g, sýry - po 1/2 balíčcích norm. a uzeného eidamu + 1 mozzarella, 10 ks cherry rajčat, 5 ks žampionů, 1 zelená paprika, 1/2 červené papriky, 1/4 pórku, 2 zelené cibulky, 1 vejce na potření. NA ZÁKLADNÍ OMÁČKU: 2 cibule, 3 lžíce rajč. protlaku, 5 rajčat (nebo 1 plechovka loupaných,steril.) 3 stroužky česneku, 2 polév. lžíce oliv. oleje, 1 lžička cukru, 1 lžíce nasekané čerstvé bazalky( nebo lžička sušené), sůl, ml. pepř.

Pizza z listového těsta I.
Zvětšit obrázek

Recept na Pizza z listového těsta I.

Recept na Pizza z listového těsta I.:
1. Nejdříve uvaříme omáčku - na oleji podusíme najemno krájenou cibuli, rajský protlak, jemně sekaná rajčata, bazalku, jemně kráj. česnek (prolisovaný), cukr, sůl, ml. pepř, až vznikne hustá omáčka. 2. Rozválíme obě těsta (po 200g) na velikost plechu. První plát položíme na plech s pečícím papírem - propícháme vidličkou aby se neudělaly vlny - pomažeme vychladlou omáčkou a poklademe salámem a zeleninou a nakonec posypeme směsí sýrů nakrájených na kostičky a promíchaných se lžící oliv. oleje a koření na pizzu (nebo provensálským). Poté nahoru položíme druhý plát (nařezávala jsem vroub.kolečkem), pomažeme rozšlehaným vajíčkem a dáme péci do vyhřáté trouby na 200°C. Po 10 min. ztlumíme na 180° a pečeme do zlatova.

Poznámka k receptu na Pizza z listového těsta I.:
Dělala jsem na velký nízký plech k večeři pro nás tři a po skončení jídla jsem zjistila, že až na zbylé tři kousky jsme jí celou snědli. No k snídani holt bylo něco jiného ;-). Tato základní omáčka se hodí i na těstoviny - jak vařené, tak zapékané.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pizza z listového těsta I., kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Velký plech
  • Datum vložení: 16.05.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pizzy
  • Suroviny: 1 listové těsto 400 gr, šunka 50g + turistický salám 50g, sýry - po 1/2 balíčcích norm. a uzeného eidamu + 1 mozzarella, 10 ks cherry rajčat, 5 ks žampionů, 1 zelená paprika, 1/2 červené papriky, 1/4 pórku, 2 zelené cibulky, 1 vejce na potření. NA ZÁKLADNÍ OMÁČKU: 2 cibule, 3 lžíce rajč. protlaku, 5 rajčat (nebo 1 plechovka loupaných,steril.) 3 stroužky česneku, 2 polév. lžíce oliv. oleje, 1 lžička cukru, 1 lžíce nasekané čerstvé bazalky( nebo lžička sušené), sůl, ml. pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pizza z listového těsta i., pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pizza z listového těsta I. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pizza z listového těsta I.

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist