RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pizza z české cmundérie

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pizza z české cmundérie, recepty Pizza z české cmundérie, Pizza, české, cmundérie


Recept na Pizza z české cmundérie

Recept na Pizza z české cmundérie je zařazen v kategorii pizzy. K přípravě Pizza z české cmundérie budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
na těsto: 300 g oloupaných a jemně nastrouhaných syrových brambor 2 vejce 2 stroužky česneku, utřené se solí 3-4 vrchovaté lžíce strouhanky 2 lžíce mléka dobromysl neboli oregano sůl na podkladovou omáčku: 1 malý rajčatový protlak 2 lžíce olivového oleje 1 prolisovaný stroužek česneku pepř sůl oregano na pokladení: 6 plátků slaniny 1/2 pikantní klobásy 50 g sýru typu cheddar 1 cibule, nakrájená na kolečka několik rozpůlených cherry rajčátek případně na kolečka nakrájené černé olivy olivový olej.

Pizza z české cmundérie
Zvětšit obrázek

Recept na Pizza z české cmundérie

Recept na Pizza z české cmundérie:
Brambory najemno nastrouháme a vymačkáme z nich tekutinu. Přidáme vajíčka, česnek utřený se solí, sůl, oregano, mléko a tolik strouhanky, aby vzniklo těsto jako na cmundu. Necháme odležet 10 minut, aby strouhanka nabobtnala, a dochutíme. Koláčovou formu vytřeme olejem a těsto do ní rovnoměrně rozprostřeme. Poté potřeme omáčkou, kterou jsme připravili z rajského protlaku, olivového oleje, česneku, soli, pepře a oregana. Poklademe plátky sýra, pokrájeného na proužky, navrch kolečky cibule a do mezer umístíme kolečka oliv a polovinky cherry rajčátek. Zakapeme olivovým olejem a vložíme do trouby, rozehřáté na 180°C. Pečeme 15-20 minut. Poté vyjmeme a poklademe na menší proužky nakrájenou slaninou a půlkolečky klobásy. Vrátíme do trouby, rozpálíme ji na maximum (cca 250°C) a pečeme dalších 15 minut.

Poznámka k receptu na Pizza z české cmundérie:
Velice chutné! Děkuji za nápaditou a rychlou večeři, zítra dělám znovu, mizí rychle!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pizza z české cmundérie, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 07.07.2012
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pizzy
  • Suroviny: na těsto: 300 g oloupaných a jemně nastrouhaných syrových brambor 2 vejce 2 stroužky česneku, utřené se solí 3-4 vrchovaté lžíce strouhanky 2 lžíce mléka dobromysl neboli oregano sůl na podkladovou omáčku: 1 malý rajčatový protlak 2 lžíce olivového oleje 1 prolisovaný stroužek česneku pepř sůl oregano na pokladení: 6 plátků slaniny 1/2 pikantní klobásy 50 g sýru typu cheddar 1 cibule, nakrájená na kolečka několik rozpůlených cherry rajčátek případně na kolečka nakrájené černé olivy olivový olej
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pizza z české cmundérie, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pizza z české cmundérie - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pizza z české cmundérie

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist