RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pizza líné rebuše

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pizza líné rebuše, recepty Pizza líné rebuše, Pizza, líné, rebuše


Recept na Pizza líné rebuše

Recept na Pizza líné rebuše je zařazen v kategorii pizzy. K přípravě Pizza líné rebuše budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Pizzové těsto kynuté ( koupené.. hotový výrobek ) 2 lžíce olivového oleje plechovka Pomodorini di Colina ( foto, prodejny Kaufland ) plechovka Valfrutta - krájená rajčata ( foto ) D.M. Hermes - originální řecké feferoni jemně pálivé ( foto ) 150g tyrolské šunky 2 lžičky Aglio ( Koření od Antonína - foto ) po lžičce sušené bazalky, oregána, tymiánu 1 cibule 3 stroužky česneku 2 balíčky mozzarelly v nálevu ( gramáž po 100g ) sůl, lžičku krupicového cukru hrst rukoly.

Pizza líné rebuše
Zvětšit obrázek

Recept na Pizza líné rebuše

Recept na Pizza líné rebuše:
Kulatou formu na pečení pizzy potřeme zlehka olivovým olejem a těsto z balíčku přemístíme na formu, upravíme okraje. Pokameme olivovým olejem. V pánvi si rozpálíme olivový olej, přihodíme najemno nakrájenou cibuji, smažíme dosklovata, přidáme nasekaný česnek, krátce prosmahneme. Přidáme z plechovky krájená rajčata,sůl, cukr, koření a za občasného mícháme do vysmahnutí a odpaření se veškeré tekutiny. Necháme vychladnout. Mozzarellu si nakrájíme na plátky, zcedíme pomodorini, což jsou vlastně cherry rajčata v rajčatové omáčce ( tu můžeme použít např. do polévky nebo rajské omáčky ). Feferonkám odřízneme stopky, jinak je necháme jak jsou, nekrájíme, zrníčka necháme také. Na těsto ve formě přemístíme rajčatovou směs a přidáme šunku, mozzarellu, pomodorini, feferonky. Troubu si předehřejeme na 220 st ( horkovzduch ).Pečeme cca 15 minut. Pohážeme rukolou a můžeme podávat.

Poznámka k receptu na Pizza líné rebuše:
Název proto, že jsem byla líná těsto dělat.. a do podobných rovnou přidávám této pizze hodně podobnou, ale tato je přece jenom jiná, zejména tím, že je velmi příjemně pikantní. Dobrou chuť, přátelé.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pizza líné rebuše, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: rebeka (Naďa)
  • Datum vložení: 21.04.2012
  • Počet porcí: 2, 3 4... to záleží....
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pizzy
  • Suroviny: Pizzové těsto kynuté ( koupené.. hotový výrobek ) 2 lžíce olivového oleje plechovka Pomodorini di Colina ( foto, prodejny Kaufland ) plechovka Valfrutta - krájená rajčata ( foto ) D.M. Hermes - originální řecké feferoni jemně pálivé ( foto ) 150g tyrolské šunky 2 lžičky Aglio ( Koření od Antonína - foto ) po lžičce sušené bazalky, oregána, tymiánu 1 cibule 3 stroužky česneku 2 balíčky mozzarelly v nálevu ( gramáž po 100g ) sůl, lžičku krupicového cukru hrst rukoly
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pizza líné rebuše, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pizza líné rebuše - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pizza líné rebuše

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist