RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pizza Grande Rusticana

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pizza Grande Rusticana, recepty Pizza Grande Rusticana, Pizza, Grande, Rusticana


Recept na Pizza Grande Rusticana

Recept na Pizza Grande Rusticana je zařazen v kategorii pizzy. K přípravě Pizza Grande Rusticana budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 paprika 6 zralých rajčat 3 stroužky česneku hrnek vývaru 2 hrnky hl.mouky půl hrnku mléka hrnek teplé vody droždí - půl sáčku sušeného (12g) žampiony nebo hříbky tvrdý sýr - parmezán, gouda, eidam (dle libosti) olivový olej salám gorgonzola - může být i niva 2 vejce 100ml smetany ke šlehání sůl lžička cukru 150g kuřecích řízků 100g mletého masa oregano bazalka barevný pepř 1 středně velká cibulka 50g oliv.

Pizza Grande Rusticana
Zvětšit obrázek

Recept na Pizza Grande Rusticana

Recept na Pizza Grande Rusticana:
Z mouky, mléka, cukru, droždí, 1 vejce, vody a 2 až 3 lžic olivového oleje zaděláme kynuté těsto - žádná věda, jde o klasické kynuté těsto - necháme na teple vykynout. Pizza z obrázku je dělána z celého pytlíku sušeného droždí, ale moc nakynulo těsto, tak opatrně, nebo radši rozdělte na dvě části Polpa di pomodoro: Na jemno nakrájenou cibulku osmahneme dozlatova na olivovém oleji s česnekem nakrájeným na tenoučké plátky. Potom přidáme spařená, oloupaná a na malé kousky nakrájená rajčátka. Vše okořeníme dle chuti a zalejeme hrnkem vývaru (já použil hovězí). Přidáme asi jednu lžíci cukru a smažíme dokud se rajčátka nerozvaří. Polpa by měla být hustší, tak přebytečnou tekutinu vysmažte. Občas přidávám do základu i mletou červenou papriku, ale je to na vás. Není to originál recept, ale na pizzu se skvěle hodí. Pizza: Vykynuté těsto rozprostřeme na pečící papír potřený olivovým olejem a navrch nasypeme asi 300g strouhaného tvrdého sýra dle vlastní volby. Na sýr naskládáme salámek, který máte rádi. Osobně používám prosciuto crudo nebo originál anglickou slaninu, ale můžete dát to, co je zrovna doma. Navrch naskládáme na drobné kousky nakrájené kuřecí prso a ochucené mleté maso (sůl, koření a pepř). Znovu posypeme trochou strouhaného sýra a navrch dáme ještě rozdrobenou nivu či gorgonzolu (ta se blbě drolí). Potom je na řadě paprika, žampiony, olivy nakrájené na půlky a celé se to zaleje vajíčkem rozmíchaným ve smetaně a okořeněným solí a pepřem. Pizzu pečeme pouze na roštu v rozehřáté troubě při 210°C asi 20 až 25 min. Vypadá to možná trochu složitě, ale nic na tom není a za 2 hodiny máte pizzu pro 4-6 lidí.

Poznámka k receptu na Pizza Grande Rusticana:
Případné dotazy rád zodpovím a nápady na vylepšení rád přijmu. PS: nebojte se kombinovat

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pizza Grande Rusticana, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: MTysonFG (Pavel Bednář)
  • Datum vložení: 13.02.2011
  • Počet porcí: 4-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pizzy
  • Suroviny: 1 paprika 6 zralých rajčat 3 stroužky česneku hrnek vývaru 2 hrnky hl.mouky půl hrnku mléka hrnek teplé vody droždí - půl sáčku sušeného (12g) žampiony nebo hříbky tvrdý sýr - parmezán, gouda, eidam (dle libosti) olivový olej salám gorgonzola - může být i niva 2 vejce 100ml smetany ke šlehání sůl lžička cukru 150g kuřecích řízků 100g mletého masa oregano bazalka barevný pepř 1 středně velká cibulka 50g oliv
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pizza grande rusticana, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pizza Grande Rusticana - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pizza Grande Rusticana

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist