RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pivní krkovička

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pivní krkovička, recepty Pivní krkovička, Pivní, krkovička


Recept na Pivní krkovička

Recept na Pivní krkovička je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Pivní krkovička budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Plátky krkovice bez kosti 4ks, sůl,pepř ml., gril.koření/nebo paprika mletá sladká, kmín drcený, cibule 2 střední, česnek 4-5stroužků, špek dle chuti, olej, hladká mouka, pivo světlé, voda na podlití, pórek, rajčata cherry..

Pivní krkovička
Zvětšit obrázek

Recept na Pivní krkovička

Recept na Pivní krkovička:
Krkovici naklepeme,osolíme,opepříme,okmínujeme a zlehka posypeme gril.kořením(nemusí být),položíme na rozpálenou pánev s olejem a z horní strany poprášíme moukou.Opečeme z obou stran do zlatova,vyjmeme na talíř a uchováváme v teple. Na pánev s výpekem vložíme cibuli nakrájenou na osminky,česnek nakrájený na silnější plátky,špek pokrájený na silnější nudličky a restujeme až nám začne cibule a česnek zlátnout,pak zasypeme 1/2lžičkou mouky,zamícháme aby nezůstala syrová a podlijeme pivem a vodou(poměr nechť si každý určí sám podle toho co mu chutná),dosolíme a necháme provařit asi 10min aby nebyla mouka cítit.Pak vsypeme najemno nakrájený pórek a vložíme zpět maso,zasypeme rajčátky(nerozvařit!) a necháme vše prohřát.Ze šťávy by měl vystoupit glanc(tuk) a měla by být lesklá a tak akorát hustá. Podáváme s vař.brambory nebo jako my jen s chlebem.

Poznámka k receptu na Pivní krkovička:
Tohle jídlo připravuji též v troubě v pekáčku nebo jako maso na grilu(z koření,piva,oleje,cibule a česneku udělám marinádu,vložím naklepané maso nechám nejlépe přes noc marinovat a pak jen grilujeme a papáme.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pivní krkovička, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: mirca75
  • Datum vložení: 14.06.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: Plátky krkovice bez kosti 4ks, sůl,pepř ml., gril.koření/nebo paprika mletá sladká, kmín drcený, cibule 2 střední, česnek 4-5stroužků, špek dle chuti, olej, hladká mouka, pivo světlé, voda na podlití, pórek, rajčata cherry.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pivní krkovička, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pivní krkovička - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pivní krkovička

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist