RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pikantní škvarečky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pikantní škvarečky, recepty Pikantní škvarečky, Pikantní, škvarečky


Recept na Pikantní škvarečky

Recept na Pikantní škvarečky je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Pikantní škvarečky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
150 g vepřového ořezu 3 lžíce vepřové vypečené šťávy 2 lžíce olivového oleje 1 lžíce dijonské hořčice 1 ks pečiva (bageta, chléb) 1 lžička nasekaných lístků tymiánu a petrželky, smítka tymiánu, čerstvý mletý pepř.

Pikantní škvarečky
Zvětšit obrázek

Recept na Pikantní škvarečky

Recept na Pikantní škvarečky:
Ořez z vepřové krkovičky upečeme. Měkké maso dáme na prkénko přikryjeme mikrotenovou folií a paličkou na maso roztlučeme. Maso vložíme do mísy přidáme vypečenou šťávu olivový olej, pepř a nasekané bylinky a zamícháme. Nakrájenou bagetu na plátky nebo chléb opečeme na sucho na pánvi z obou stran potřeme hořčicí a lžicí klademe pečenou směs. Nakonec ozdobíme vrch snítkou tymiánu nebo petrželky. Lze doplnit i rajčaty a kolečky jarní cibulky. TIP: na opečené bagety můžete dát plátek hermelínu lezce zapéct v troubě na grilu 200 °C a teprve pak vršit masovou směs. Převzato z časopisu Žena&kuchyně.

Poznámka k receptu na Pikantní škvarečky:
to je vysvětlení :( fakt to by se jeden picnul !!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní škvarečky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Casimanta
  • Datum vložení: 21.09.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 150 g vepřového ořezu 3 lžíce vepřové vypečené šťávy 2 lžíce olivového oleje 1 lžíce dijonské hořčice 1 ks pečiva (bageta, chléb) 1 lžička nasekaných lístků tymiánu a petrželky, smítka tymiánu, čerstvý mletý pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní škvarečky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní škvarečky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní škvarečky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist