RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pikantní pomazánka ze zbylých bílků

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pikantní pomazánka ze zbylých bílků, recepty Pikantní pomazánka ze zbylých bílků, Pikantní, pomazánka, ze, zbylých, bílků


Recept na Pikantní pomazánka ze zbylých bílků

Recept na Pikantní pomazánka ze zbylých bílků je zařazen v kategorii pomazánky. K přípravě Pikantní pomazánka ze zbylých bílků budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4-6 uvařených bílků 1 mrkev kousek celeru 150 g šunkové klobásy ( může se použít měkký salám, špekáček apod. ) 1 malý rajský protlak 3PL dijonské hořčice 2 velké tavené sýry ( Smetanito apod.) 1 červená cibule 3 kyselé okurky 3-4 sterilované pálivé kozí rohy ( nebo feferonky) sůl pepř, špetka chilli.

Pikantní pomazánka ze zbylých bílků
Zvětšit obrázek

Recept na Pikantní pomazánka ze zbylých bílků

Recept na Pikantní pomazánka ze zbylých bílků:
Předem si uvaříme mrkev a celer nakrájené na větší kusy v osolené vodě. Slijeme a necháme vychladnout. Na zahřáté pánvi si na mírném ohni spojíme dohromady v kompaktní směs rajský protlak, hořčici a tavené sýry. Přendáme do misky a necháme zchladnout. Do této směsi pak nastrouháme nahrubo vařené bílky, šunkovou klobásu nebo uzeninu a okurky, najemno pak mrkev a celer, přimícháme nasekané kozí rohy nebo feferonky a najemno nakrájenou červenou cibuli. Osolíme, okořeníme chilli, promícháme a necháme odležet v lednici. Před podáváním ještě ochutnáme a případně dochutíme. Podáváme na topinkách s česnekem nebo toastech.

Poznámka k receptu na Pikantní pomazánka ze zbylých bílků:
Možná někomu při pečení cukroví zbydou bílky, tak je uvařte a zkuste upotřebit třeba takhle :-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní pomazánka ze zbylých bílků, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: 1974andrea
  • Datum vložení: 06.02.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pomazánky
  • Suroviny: 4-6 uvařených bílků 1 mrkev kousek celeru 150 g šunkové klobásy ( může se použít měkký salám, špekáček apod. ) 1 malý rajský protlak 3PL dijonské hořčice 2 velké tavené sýry ( Smetanito apod.) 1 červená cibule 3 kyselé okurky 3-4 sterilované pálivé kozí rohy ( nebo feferonky) sůl pepř, špetka chilli
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní pomazánka ze zbylých bílků, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní pomazánka ze zbylých bílků - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní pomazánka ze zbylých bílků

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist