RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pikantní pomazánka z kuřecích jater

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pikantní pomazánka z kuřecích jater, recepty Pikantní pomazánka z kuřecích jater, Pikantní, pomazánka, kuřecích, jater


Recept na Pikantní pomazánka z kuřecích jater

Recept na Pikantní pomazánka z kuřecích jater je zařazen v kategorii pomazánky. K přípravě Pikantní pomazánka z kuřecích jater budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g kuřecích jater 3 PL škvarků v sádle 1 maďarská klobása 1 cibule 2 vejce 1 PL majoránky 3 kuličky rozdrceného jalovce 2 PL hořčice 1 dl horkého mléka sůl,ml.pepř II.varianta všechny předešlé suroviny + 200 g neochuceného pomazánkového másla.

Pikantní pomazánka z kuřecích jater
Zvětšit obrázek

Recept na Pikantní pomazánka z kuřecích jater

Recept na Pikantní pomazánka z kuřecích jater:
Na masovém mlýnku pomeleme syrová,dobře opláchnutá a tuku zbavená kuřecí játra,2 PL škvarků v sádle 1 nožku maďarské,nebo jiné pikantní klobásy. Na zbývajícím sádle se škvarkama orestujeme nadrobno pokrájenou cibuli a rozdrcený jalovec,přidáme pomletá játra,která za stálého míchání opražujeme 5 minut.Přidáme 2 celá vejce,majoránku,trochu soli a pepře a mícháme,až se vajíčka srazí.Odstavíme,přendáme do mixéru,přidáme hořčici a horké mléko a rozmixujeme.Jde to našlehat i ručním elek.šlehačem.Podle potřeby ještě můžeme dochutit solí a pepřem a mažeme na čerstvé pečivo. II.varianta Do usmažené směsi přidáme hořčici a 200 g pomazánkového neochuceného másla,mléko vynecháme a vše ušleháme. Zdobíme tím,kdo má co rád:-)

Poznámka k receptu na Pikantní pomazánka z kuřecích jater:
Dnes měla být kuřecí játra k obědu,ale manžel na ně neměl chuť.Do mrazáku se už znova dát nemohla a zrovna jsem dopékala veky.V lednici zbyla jedna klobáska a ještě trochu škvarků v sádle,tak jsem spáchala tohle a byla príma svačino-večeře.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní pomazánka z kuřecích jater, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 24.03.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pomazánky
  • Suroviny: 500 g kuřecích jater 3 PL škvarků v sádle 1 maďarská klobása 1 cibule 2 vejce 1 PL majoránky 3 kuličky rozdrceného jalovce 2 PL hořčice 1 dl horkého mléka sůl,ml.pepř II.varianta všechny předešlé suroviny + 200 g neochuceného pomazánkového másla
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní pomazánka z kuřecích jater, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní pomazánka z kuřecích jater - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní pomazánka z kuřecích jater

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist