RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka, recepty Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka, Pikantní, ostřejší, olivovo, -, sýrová, , chuťovka


Recept na Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka

Recept na Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka je zařazen v kategorii studená kuchyně. K přípravě Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
12-14 plátků plátků eidamu 200 g nivy nebo jiného sýra s plísní 100 g pomazánkového másla 2 tavené sýry Apetito 1 malý balíček vypeckovaných zelených oliv/můžou se dát i nasekané vlašské ořechy/ strouhaný sýr na posypání červená papriková pasta /ńebo sypká červená pálivá paprika/.

Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová  chuťovka
Zvětšit obrázek

Recept na Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka

Recept na Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka:
Na náplň si nejdříve nastrouháme nahrubo nivu, přidáme ostřejší paprikovou pastu, pomazánkové máslo a tavené sýry. Podle chuti dochutíme. Náplň umícháme do hustší konzistence. Olivy propláchneme a pokrájíme na menší kousky. Na plech si připravíme alobal nebo pečící papír. Sýrové plátky na něj poklademe tak, aby se překrývaly zhruba o 1 cm. Troubu předehřejeme na 170-180 stupňů a plech s plátky do trouby vložíme na pár minut, až se plátky v místech překrytí spojí. Plech se sýrem vyndáme z trouby a po chvilce vychladnutí, potřeme změklé sýrové plátky náplní z nivy a ostatních surovin, poklademe olivami a zavineme do roládky. Potřeme na povrchu červenou pikantní paprikovou pastou a posypeme strouhaným sýrem. Dáme do chladu do druhého dne. Zdobíme petrželkou apod.Podáváme s pečivem, podle chuti.

Poznámka k receptu na Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka:
Je to výborné občerstvení k posezení. Je sice velmi známé,ale snažila jsem se změnit náplň. Pokrájené olivy se dají nahradit vlašskými ořechy, což je pak opravdová delikatesa.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 31.07.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Studená kuchyně
  • Suroviny: 12-14 plátků plátků eidamu 200 g nivy nebo jiného sýra s plísní 100 g pomazánkového másla 2 tavené sýry Apetito 1 malý balíček vypeckovaných zelených oliv/můžou se dát i nasekané vlašské ořechy/ strouhaný sýr na posypání červená papriková pasta /ńebo sypká červená pálivá paprika/
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní, ostřejší, olivovo - sýrová chuťovka

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist