|
Recept na Pikantní mleté maso v troubě
Recept na Pikantní mleté maso v troubě je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Pikantní mleté maso v troubě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g míchaného mletého masa, 500 g kyselého zelí, 1 zakysaná smetana(200 ml), nebo jogurt, 200 g sýra(eidam,niva,nebo tvarůžky), 2 lžíce hořčice, 1 lahůdková cibule, 1 lžička koření na guláš, kus pórku, pepř a sůl..
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní mleté maso v troubě
Recept na Pikantní mleté maso v troubě: Do mísy dáme mleté maso, které osolíme(ne moc pokud použijeme nivu-je slaná dost), kyselé zelí pokrájíme, dáme gulášové koření, hořčici, nakrájený pórek, lahůdkovou cibulku a zakysanou smetanu. Hodně všechno promícháme a eventuelně doladíme. Tuto směs si přendáme do pekáčku, dáme péct do vyhřáté trouby na 230°C a pečeme tak 30 minut. Maso vyndáme z trouby, dáme navrch sýr (tvarůžky nakrájet, když zvolíme jiné sýry(já dala 1/2 eidamu a 1/2 nivy) tak je nastrouháme, pekáček vrátíme zpátky do trouby a zapečeme ještě tak 10 minut, než se sýr roztaví.
Poznámka k receptu na Pikantní mleté maso v troubě: Recept mám docela dlouho, opsaný v mém sešítku z nějakého časopisu. Dnes jsme měli k obědu s bramborami a byla to ňaminka.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní mleté maso v troubě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 19.07.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 500 g míchaného mletého masa, 500 g kyselého zelí, 1 zakysaná smetana(200 ml), nebo jogurt, 200 g sýra(eidam,niva,nebo tvarůžky), 2 lžíce hořčice, 1 lahůdková cibule, 1 lžička koření na guláš, kus pórku, pepř a sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní mleté maso v troubě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní mleté maso v troubě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní mleté maso v troubě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|