RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pikantní hovězí ragů

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pikantní hovězí ragů, recepty Pikantní hovězí ragů, Pikantní, hovězí, ragů


Recept na Pikantní hovězí ragů

Recept na Pikantní hovězí ragů je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Pikantní hovězí ragů budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
800 g zadního hovězího masa, 2 cibule, 2 mrkve, 100 g celeru, 1 petržel, 1 rajče, 1 malý rajský protlak, 2 dcl bílého vína, olej, 1/2 l masového vývaru, 2 bobkové listy, pepř, sůl..

Pikantní hovězí ragů
Zvětšit obrázek

Recept na Pikantní hovězí ragů

Recept na Pikantní hovězí ragů:
Zeleninu si nakrájíme na kousky, maso na plátky, nebo větší kousky, které osolíme a opepříme. Zahřejeme si olej, po částech dáváme maso prudce opéct a pak ho vypneme. Na pánvi s olejem opečeme zeleninu(krom rajčete)a pak jí dusíme, dokud se šťáva nevysmahne. Vysmahnutou zeleninu posypeme moukou, zalijeme rajským protlakem, vínem a vývarem z masa a tak 10 minut povaříme. Když je úplně měkká, tak jí propasírujeme, nebo rozmixujeme(já mixovala)a přidáme k opečenému masu, přidáme bobkový list, pokrájené rajče a vše dusíme na mírném ohni doměkka. Ke konci doladíme solí a pepřem.

Poznámka k receptu na Pikantní hovězí ragů:
Recept mám schovaný na kartičce, včera jsem to vařila a má to opravdu šmrnc. Podávám s rýží, ale jsou dobré i bramborové knedlíky.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní hovězí ragů, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 14.12.2009
  • Počet porcí: 6-8
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 800 g zadního hovězího masa, 2 cibule, 2 mrkve, 100 g celeru, 1 petržel, 1 rajče, 1 malý rajský protlak, 2 dcl bílého vína, olej, 1/2 l masového vývaru, 2 bobkové listy, pepř, sůl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní hovězí ragů, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní hovězí ragů - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní hovězí ragů

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist