|
Recept na Perník - rychlý bez vážení
Recept na Perník - rychlý bez vážení je zařazen v kategorii moučníky - perníky.
K přípravě Perník - rychlý bez vážení budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 hrnky polohrubé mouky 1 hrnek mléka 1/2 hrnku oleje 1 hrnek cukru 2 vajíčka 1 prášek do perníku kakao (rozinky, oříšky, mandle, poleva, marmeláda...).
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Perník - rychlý bez vážení
Recept na Perník - rychlý bez vážení: Mouku, cukr, mléko, olej,vajíčka, prášek do perníku a kakao promícháme, kdo má rád přidá rozinky nebo oříšky, může být i sušené ovoce, vlastně cokoliv a dáme na vymazaný a vysypaný plech péct.(vysypat můžeme hrubou moukou nebo kokosem)
Poznámka k receptu na Perník - rychlý bez vážení: Upečené poléváme polevou nebo jen pocukrujeme, můžeme rozkrojit a potřít marmeládou.... fantazii se meze nekladou. Je to rychlé, nadýchané, bez vážení.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Perník - rychlý bez vážení, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Yvetka (Yveta)
- Datum vložení: 01.10.2009
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Perníky
- Suroviny: 2 hrnky polohrubé mouky 1 hrnek mléka 1/2 hrnku oleje 1 hrnek cukru 2 vajíčka 1 prášek do perníku kakao (rozinky, oříšky, mandle, poleva, marmeláda...)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na perník - rychlý bez vážení,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Perník - rychlý bez vážení - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Perník - rychlý bez vážení
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|