RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Peka po našem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Peka po našem, recepty Peka po našem, Peka, po, našem


Recept na Peka po našem

Recept na Peka po našem je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Peka po našem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
3 druhy masa cca 1,5 kg (hovězí, vepřové, kuřecí, krůtí, jehněčí - dle chuti strávníků) kořenová zelenina (4 mrkev, 3 petržel, 1/3 celer) 2 cibule 8 větších brambor 6 str. česneku svazek jarní cibulky 10 dkg angl. slanina olivový olej čerstvé bylinky ((bazalka, saturejka, tymian, rozmarýn) sůl a pepř, kmín dle chuti.

Peka po našem
Zvětšit obrázek

Recept na Peka po našem

Recept na Peka po našem:
maso nakrájíme na větší kousky cca 5 cm kostky, osolíme, opepříme a okmínujeme, přidáme bylinky a olej. Zeleninu nakrájíme na větší kousky (velkosti masa), osolíme a smícháme s masem. Na dno vyššího plechu dáme slaninu a směs na to vysypeme. Rovnoměrně rozprostřeme maso mezi zeleninu. Pečeme v předehřáté troubě na 200°C (na 1 hodinu přikryjeme alobalem). Případně lehce podlijeme vodou (není nutné, zelenina i maso pustí šťávu). Dopečeme dozlatova.

Poznámka k receptu na Peka po našem:
Nedá to moc práce, pečete prakticky celé hlavní jídlo v jednom. Můžete podávat s pečivem, ale pokrm je dostatečně sytý.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Peka po našem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bohunka
  • Datum vložení: 25.08.2009
  • Počet porcí: 6 až 8
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 3 druhy masa cca 1,5 kg (hovězí, vepřové, kuřecí, krůtí, jehněčí - dle chuti strávníků) kořenová zelenina (4 mrkev, 3 petržel, 1/3 celer) 2 cibule 8 větších brambor 6 str. česneku svazek jarní cibulky 10 dkg angl. slanina olivový olej čerstvé bylinky ((bazalka, saturejka, tymian, rozmarýn) sůl a pepř, kmín dle chuti
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na peka po našem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Peka po našem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Peka po našem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist