RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pečený vepřový jazyk na žampionech

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pečený vepřový jazyk na žampionech, recepty Pečený vepřový jazyk na žampionech, Pečený, vepřový, jazyk, na, žampionech


Recept na Pečený vepřový jazyk na žampionech

Recept na Pečený vepřový jazyk na žampionech je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Pečený vepřový jazyk na žampionech budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 vepřové jazyky 1 kostka masoxu, nebo hovězího bujónu 1 pl oleje 4 pl sojové omáčky“Indonesia“(Lidl) 2 větší cibule 4 stroužky česneku 6 větších žampionů 1 kl celého kmínu 1 centimetrový plátek másla 5 kuliček nového koření 10 kuliček celého pepře.

Pečený vepřový jazyk na žampionech
Zvětšit obrázek

Recept na Pečený vepřový jazyk na žampionech

Recept na Pečený vepřový jazyk na žampionech:
Cibuli, česnek a žampiony očistíme, žampiony nakrájíme i s nožkama na silné plátky, jednu cibuli a česnek nadrobno. Druhou cibuli, opláchnuté jazyky, masox a všechno koření(nejlépe ve vajíčku na luhování sypkého čaje)dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou a pod pokličkou na mírném plameni vaříme do poloměkka jazyků. Pak jazyky vyjmeme, oloupeme a nakrájíme na plátky 2cm silné. Do zapékací nádoby dáme cibuli, česnek,žampiony, přidáme nakrájené jazyky, olej, kmín, zakápneme sojovou omáčkou a podlijeme 1dl vývaru. Přiklopíme víkem a v rozehřáté troubě na plný výkon pečeme 30minut. 10minut před dopečením odstraníme víko, přidáme máslo a dopečeme. Podáváme s rýží, hodí se i šťouchané brambory.

Poznámka k receptu na Pečený vepřový jazyk na žampionech:
Pokud do mísy k jazykům přidáme ještě kuřecí stehýnko a upečeme společně, bude hotová šťávička ještě chutnější. Zbytek vývaru z jazyků použijeme třeba jako základ na zeleninovou, nebo jinou polévku. Dobrou chuť. P.S.Pokud budeme jazyky vařit v obyčejném hrnci, tak od doby varu asi 40-45minut, při použití papiňáku 25-30minut.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečený vepřový jazyk na žampionech, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 02.03.2012
  • Počet porcí: 2-3, podle velikosti jazyků
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: 2 vepřové jazyky 1 kostka masoxu, nebo hovězího bujónu 1 pl oleje 4 pl sojové omáčky“Indonesia“(Lidl) 2 větší cibule 4 stroužky česneku 6 větších žampionů 1 kl celého kmínu 1 centimetrový plátek másla 5 kuliček nového koření 10 kuliček celého pepře
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečený vepřový jazyk na žampionech, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečený vepřový jazyk na žampionech - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečený vepřový jazyk na žampionech

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist