RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pečený vepřový hřebínek s fenyklem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pečený vepřový hřebínek s fenyklem, recepty Pečený vepřový hřebínek s fenyklem, Pečený, vepřový, hřebínek, fenyklem


Recept na Pečený vepřový hřebínek s fenyklem

Recept na Pečený vepřový hřebínek s fenyklem je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Pečený vepřový hřebínek s fenyklem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg bravčové karé s prednou kosťou 2 lyzica zmes korenia na pečené mäso 2 struciky cesnak rozdrvený 2 lyzice olivový olej 2 dcl paradajkova stava 2 dcl cervene vinoso l , korenie petrzlenova vnat Peceny fenykel: 2 ks fenikel 3 ks zemiaky 2 struciky cesnak 2 lyzice petržlenová vňať 1/2 hrnceka kysla smotana 1/2 hrnceka smotana sladká 1/3 hrnceka parmezán strúhaný 3 lyzice olivový olej sol,mleté čierne korenie.

Pečený vepřový hřebínek s fenyklem
Zvětšit obrázek

Recept na Pečený vepřový hřebínek s fenyklem

Recept na Pečený vepřový hřebínek s fenyklem:
1-Takto pripravene bravcove maso z kare s ocistenou jednou kostou a druhou vybratou sa vola v anglictine ( rack of pork with frenching) slovenske slovo myslim je bravcovy hrebienok. Maso poriadne potrieme olivovym olejom -povtlacame do nho podrveny cesnak . V maziari si pripravime podrvenu na hrubo, cerstvu zmes korenin z cierneho , secuanske a noveho korenia.Aj tuto zmes povtlacame do masa. 2-Ro rozohriatej rury sme dali v maso ,na maly pekac do ktoreho sme dali vino, paradajkovu trochu petrzlenu a cesnaku najprv sme ho piekli zakrite foliou cca 25 - 30 minut na 1/2 kila masa naozaj zalezi od masa, a ten kdo ma teplomer to velmi pomoze plus zalezi od kazdeho ako chce mat maso.Pravidelne sme ho podlievali stavou a poslednych 15 minut sme prepli na grill na zapekanie aby sme dostali zlatisty povrch ( konce kosti sme mali zakrite foliou. 3-Maso sme vybrali a nechali odstat cca 10 minut. Medzi tym sme sme stavu dali na sporak a zredukovali na 1/2 ( kdo chce moze zahustit mukou) a este aj zcedit aby to bolo elegantne. Servirovali sme s feniklom a zemiakmi. 4-Fenikel nakrajame po vyske na cca 5mm platky.My sme ho dali na rozohriaty olivovy olej s na drobno nakrajanym cesnakom podusit do polomakka cca 5 minut, ale da sa dat len to vriacej vody predvarit podobne ako karfiol. Zemiaky sme ocistili nakrajali na cca.5 mm platky a dali pradvarit skoro do makka do osolenej vody. Do vymastenej zapekacej misky sme poukladali na dno zemiaky troska pokorenili posypali trochou petrzlenovej vnate. Poukladali na ne predvareny fenikel posolili a pokorenili zaliali zmesou smotany a posypali nastruhanym parmezanom a zvyskom petrzlenovej vnate .Na koniec este trocha popolievali olivovym olejom. 5-Dali piect do rozohriatej rury cca 30 minut dokial nebolo vsetko pekne zlatozlte. Servirujeme bud ako lahku vegetariansku veceru alebo prilohu k masu co bol nas pripad.

Poznámka k receptu na Pečený vepřový hřebínek s fenyklem:
Dufam ze som to dobre prelozll v anglictine je to "rack of pork". Takze pecene bravcove s korenim vo vinovo paradajovej omacke s pecenym feniklom a zemiakmi.Kedysi sa pri servirovani davali na konce kosti take male papierove maslicky lebo tento kus maska vyzera naozaj vyborne a este lepsie chuti.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečený vepřový hřebínek s fenyklem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Nonya
  • Datum vložení: 29.03.2011
  • Počet porcí: 4-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1 kg bravčové karé s prednou kosťou 2 lyzica zmes korenia na pečené mäso 2 struciky cesnak rozdrvený 2 lyzice olivový olej 2 dcl paradajkova stava 2 dcl cervene vinoso l , korenie petrzlenova vnat Peceny fenykel: 2 ks fenikel 3 ks zemiaky 2 struciky cesnak 2 lyzice petržlenová vňať 1/2 hrnceka kysla smotana 1/2 hrnceka smotana sladká 1/3 hrnceka parmezán strúhaný 3 lyzice olivový olej sol,mleté čierne korenie
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečený vepřový hřebínek s fenyklem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečený vepřový hřebínek s fenyklem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečený vepřový hřebínek s fenyklem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist