RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pečený plátek s houbovo-krémovou omáčkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pečený plátek s houbovo-krémovou omáčkou, recepty Pečený plátek s houbovo-krémovou omáčkou, Pečený, plátek, houbovo-krémovou, omáčkou


Recept na Pečený plátek s houbovo-krémovou omáčkou

Recept na Pečený plátek s houbovo-krémovou omáčkou je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Pečený plátek s houbovo-krémovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
3 vepřové plátky krkovičky, 1 hrst čerstvých žampionů, 1 hrst čerstvé hlívy ústřičné, 1 cibule, sůl, pepř, 1 bobkový list, 1 pol. lž. pomazánkového másla, 1 čaj. lž. mraženého kopru, hladká mouka na obalení olej na pekáček.

Pečený plátek s houbovo-krémovou omáčkou
Zvětšit obrázek

Recept na Pečený plátek s houbovo-krémovou omáčkou

Recept na Pečený plátek s houbovo-krémovou omáčkou:
Vepřové plátky osolíme a opepříme, obalíme v hladké mouce. V pekáčku na oleji orestujeme dozlatova nakrájenou cibulku, přidáme nakrájené žampiony a hlívu, necháme restovat do tuku dokud se nevypaří voda z hub, přidáme bobkový list, pak teprve vložíme plátky masa a opečeme je, podlijeme malinko vodou. Troubu rozehřejeme na 200 st. a pekáček vložíme do trouby. Pečeme dokud maso nebude měkké za občasného podlévání. V hrnku si rozmícháme pomazánkové máslo s troškou vody a s koprem dohladka, před dopečením vlijeme do pekáčku, promícháme a necháme ještě asi 10 minut péct. Dochutíme solí.

Poznámka k receptu na Pečený plátek s houbovo-krémovou omáčkou:
Pro mě nová a zajímavá kombinace surovinJídlo vypadá velice chutně+14

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečený plátek s houbovo-krémovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: ivulinka (Ivana)
  • Datum vložení: 17.01.2012
  • Počet porcí: 3 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 3 vepřové plátky krkovičky, 1 hrst čerstvých žampionů, 1 hrst čerstvé hlívy ústřičné, 1 cibule, sůl, pepř, 1 bobkový list, 1 pol. lž. pomazánkového másla, 1 čaj. lž. mraženého kopru, hladká mouka na obalení olej na pekáček
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečený plátek s houbovo-krémovou omáčkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečený plátek s houbovo-krémovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečený plátek s houbovo-krémovou omáčkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist