RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pečený Pangasius s houbovým ragú / dietni

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pečený Pangasius s houbovým ragú / dietni, recepty Pečený Pangasius s houbovým ragú / dietni, Pečený, Pangasius, houbovým, ragú, /, dietni


Recept na Pečený Pangasius s houbovým ragú / dietni

Recept na Pečený Pangasius s houbovým ragú / dietni je zařazen v kategorii dietní recepty - ostatní. K přípravě Pečený Pangasius s houbovým ragú / dietni budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
150 g rybích filetu 100g očištěných žampionů 150g rajčat oloupaných 20 g cibule Česnek pokrájený na plátky Lžička olivového oleje Sůl, čerstvé bylinky (pažitka, petrželka, bazalka..).

Pečený Pangasius s houbovým ragú / dietni
Zvětšit obrázek

Recept na Pečený Pangasius s houbovým ragú / dietni

Recept na Pečený Pangasius s houbovým ragú / dietni:
Rybí filet osolíme, opepříme a v teflonové pánvi z obou stran opečeme do změknutí. Na oleji zpěníme cibulku a přidáme česnekové plátky, žampiony pokrájené na čtvrtky a dusíme 3 minuty, poté přidáme oloupaná, na plátky pokrájená rajčata (slupku snadno stáhneme, pokud rajče na okamžik ponoříme do vroucí vody). Vše podusíme do měkka a podáváme k hotové rybě, posypeme bylinkami. Doplníme čerstvou zeleninou. Vhodnou přílohou v rámci udržovacího režimu je rýže (jasmínová, basmati, natural). Pro redukční režim doporučujeme bez přílohy.

Poznámka k receptu na Pečený Pangasius s houbovým ragú / dietni:
Druh: Recept vhodný pro redukci váhy Hodnoty (pro 1 porci, bez přílohy): 820 kj sacharidy 13g bílkoviny 25g tuky 7g Autorem je brněnský Institut redukce a prevence nadváhy kompliment® - http://www.komplimentinstitut.cz, který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 16letých zkušeností.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečený Pangasius s houbovým ragú / dietni, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Institut kompliment
  • Datum vložení: 11.11.2009
  • Počet porcí: 1 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Dietní recepty - Ostatní
  • Suroviny: 150 g rybích filetu 100g očištěných žampionů 150g rajčat oloupaných 20 g cibule Česnek pokrájený na plátky Lžička olivového oleje Sůl, čerstvé bylinky (pažitka, petrželka, bazalka..)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečený pangasius s houbovým ragú / dietni, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečený Pangasius s houbovým ragú / dietni - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečený Pangasius s houbovým ragú / dietni

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist