|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Pečený Pangasius s čerstvou salsouRecept na Pečený Pangasius s čerstvou salsou je zařazen v kategorii ryby.
        K přípravě Pečený Pangasius s čerstvou salsou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 500g Pangase  Půl cukety  1 cibule  4 str. česneku  2 rajčata   1 bílá paprika  1 jarní cibule  1/2 citrónu  olivový olej  150-200 g másla (hera)  1lž. oregana  2lž. kmínu  2lž. suš. česneku  2lž. mleté  sladké papriky  1lž.  gril. koření nebo dle chuti  sůl, pepř.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Pečený Pangasius s čerstvou salsouRecept na Pečený Pangasius s čerstvou salsou:Rybu rozmrazíme a vymačkáme vodu. Na plech dáme pečící papír. Rybu osolíme, opepříme, posypeme kmínem,ml. paprikou, suš. česnekem, gril. kořením z obou stran. Položíme na plech a na každý plátek dáme 2 plátky másla. Kolem ryb rozložíme na půlkolečka nakrájenou cuketu, posolíme a na každou zvlášť kousek másla. Cibuli rozkrojíme na půl a potom na měsíčky, 3 str. česneku na proužky a posypeme jimi ryby. Vše zakapeme citrónem dle chuti, podle mě čím víc tím líp. Můžeme zakapat olivovým olejem, já to udělal. Takto připravený plech dáme do rozehřáte trouby na 200 stupňů a pečeme 15-20 min. aby se nezpálila cibulka.   Salsa: Rajčata a papriky nakrájíme na kostičky, špetku cibulky na drobno a jarní cibulku na kolečka, přidáme na drobno nakrájený stroužek česneku, lžíci oregana, posolíme, poppříme a zakapeme oliv. olejem, dobře promíchat. A je to jsme ready :-)
 
 Poznámka k receptu na Pečený Pangasius s čerstvou salsou:
 Tak tento recept je opravdu vynikajici!!! Táta to pochválil slovy "Je to dobrý", což je od něj ta největší pocta!!
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečený Pangasius s čerstvou salsou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Romaninho                      Datum vložení: 15.10.2009                      Počet porcí: 2 velké porce                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Ryby 
                      Suroviny: 500g Pangase  Půl cukety  1 cibule  4 str. česneku  2 rajčata   1 bílá paprika  1 jarní cibule  1/2 citrónu  olivový olej  150-200 g másla (hera)  1lž. oregana  2lž. kmínu  2lž. suš. česneku  2lž. mleté  sladké papriky  1lž.  gril. koření nebo dle chuti  sůl, pepř |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečený pangasius s čerstvou salsou,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečený Pangasius s čerstvou salsou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečený Pangasius s čerstvou salsou
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |