RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pečený Pangasius s čerstvou salsou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pečený Pangasius s čerstvou salsou, recepty Pečený Pangasius s čerstvou salsou, Pečený, Pangasius, čerstvou, salsou


Recept na Pečený Pangasius s čerstvou salsou

Recept na Pečený Pangasius s čerstvou salsou je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Pečený Pangasius s čerstvou salsou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500g Pangase Půl cukety 1 cibule 4 str. česneku 2 rajčata 1 bílá paprika 1 jarní cibule 1/2 citrónu olivový olej 150-200 g másla (hera) 1lž. oregana 2lž. kmínu 2lž. suš. česneku 2lž. mleté sladké papriky 1lž. gril. koření nebo dle chuti sůl, pepř.

Pečený Pangasius s čerstvou salsou
Zvětšit obrázek

Recept na Pečený Pangasius s čerstvou salsou

Recept na Pečený Pangasius s čerstvou salsou:
Rybu rozmrazíme a vymačkáme vodu. Na plech dáme pečící papír. Rybu osolíme, opepříme, posypeme kmínem,ml. paprikou, suš. česnekem, gril. kořením z obou stran. Položíme na plech a na každý plátek dáme 2 plátky másla. Kolem ryb rozložíme na půlkolečka nakrájenou cuketu, posolíme a na každou zvlášť kousek másla. Cibuli rozkrojíme na půl a potom na měsíčky, 3 str. česneku na proužky a posypeme jimi ryby. Vše zakapeme citrónem dle chuti, podle mě čím víc tím líp. Můžeme zakapat olivovým olejem, já to udělal. Takto připravený plech dáme do rozehřáte trouby na 200 stupňů a pečeme 15-20 min. aby se nezpálila cibulka. Salsa: Rajčata a papriky nakrájíme na kostičky, špetku cibulky na drobno a jarní cibulku na kolečka, přidáme na drobno nakrájený stroužek česneku, lžíci oregana, posolíme, poppříme a zakapeme oliv. olejem, dobře promíchat. A je to jsme ready :-)

Poznámka k receptu na Pečený Pangasius s čerstvou salsou:
Tak tento recept je opravdu vynikajici!!! Táta to pochválil slovy "Je to dobrý", což je od něj ta největší pocta!!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečený Pangasius s čerstvou salsou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Romaninho
  • Datum vložení: 15.10.2009
  • Počet porcí: 2 velké porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 500g Pangase Půl cukety 1 cibule 4 str. česneku 2 rajčata 1 bílá paprika 1 jarní cibule 1/2 citrónu olivový olej 150-200 g másla (hera) 1lž. oregana 2lž. kmínu 2lž. suš. česneku 2lž. mleté sladké papriky 1lž. gril. koření nebo dle chuti sůl, pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečený pangasius s čerstvou salsou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečený Pangasius s čerstvou salsou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečený Pangasius s čerstvou salsou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist