RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pečený pangasius s bylinkami

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pečený pangasius s bylinkami, recepty Pečený pangasius s bylinkami, Pečený, pangasius, bylinkami


Recept na Pečený pangasius s bylinkami

Recept na Pečený pangasius s bylinkami je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Pečený pangasius s bylinkami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
pangasius ( mražený vcelku) pórek čerstvé bylinky (dle vašich možnosti) já dala šalvěj a oregáno sůl olivový olej citronová šťáva koření na ryby.

Pečený pangasius s bylinkami
Zvětšit obrázek

Recept na Pečený pangasius s bylinkami

Recept na Pečený pangasius s bylinkami:
Pangasia omyjeme, osušíme a jemně mu nařežeme kůži. Do ryby (do zářezů) vetřeme koření na ryby, osolíme. Rybu osolíme i uvnitř břišní dutiny. Břišní dutinu naplníme bylinkami, nakrájeným pórkem, můžeme také nasypat trochu koření. Vnitřek pokapeme mírně citronovou šťávou. Pangasia vložíme do mírně vymazaného pekáčku, posypeme zbytkem bylinek, pórku, pokapeme citr. sťávou a trochou oliv. oleje a necháme takto "uležet" 2 hodinky před pečením. Pečeme v troubě přikryté alobalem, po změknutí masa alobal odstraníme a dopečeme dozlatova. Můžeme mírně podlévat. Dobu pečení je těžké určit, záleží na velikosti ryby. Při servírování otevřeme rybu, odstraníme páteř (kdo nemá rád kůži, odstraní i jí). Podáváme s bramborem, br. kaší - my měli kus-kus ;-)

Poznámka k receptu na Pečený pangasius s bylinkami:
Mám ráda takto prodávaného pangase. Častokrát se mi stalo, že jsem při nákupu mražených "filátek" dala rybu péci ( 1,5 kg ) a po otevření trouby na mne v pekáčku smutně koukalo několik velmi malých kousků, ale plavaly alespoň v litru vody. Člověk si ani neuvědomí, že ryba je před mražením napuštěná vodou a pak vlastně platíte jen 70% ryby a zbytek je jen drahá voda :-(( To jen má zkušenost, možná máte lepší. Ale na to, že je pangas jen sladkovodní ryba z vietnamských rybníků, tak je to drahá zkušenost :-) Zdroj:http://www.zdravavarecka.cz/

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečený pangasius s bylinkami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Iljusa
  • Datum vložení: 18.12.2009
  • Počet porcí: 2 plechy
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: pangasius ( mražený vcelku) pórek čerstvé bylinky (dle vašich možnosti) já dala šalvěj a oregáno sůl olivový olej citronová šťáva koření na ryby
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečený pangasius s bylinkami, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečený pangasius s bylinkami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečený pangasius s bylinkami

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist