RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem, recepty Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem, Pečené, maso, červeným, zelím, bramborovým, knedlíkem


Recept na Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Recept na Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Pečené maso: půl kila bůčku, půl kila kotlety, 1 velká cibule, 2 stroužky česneku, kmín, grilovací koření, půl kostky masoxu, půl kostky zeleninového bujónu. Červené zelí: 1 červené kysané zelí v sáčku, kousek bílé části jarní cibulky, kousek pórku, olej, 1 lžíce hl. mouky, sůl, cukr..

Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Zvětšit obrázek

Recept na Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Recept na Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem:
Bůček ořežeme od kůže a nakrájíme na tenčí plátky. V misce si smícháme olej, grilovací koření a 2 lžičky kmínu. Promícháme. V této směsi necháme bůček 1 hodinu odležet. Vepřovou kotletu si nakrájíme na plátky a položíme na plech. Posypeme cibulí nakrájenou na proužky a česnekem nakrájeným na kolečka. Přidáme masox, bujón, posypeme kmínem, zalijeme trochou oleje a vodou. Bůček vložíme do trouby na mřížku a pod to dáme plech s kotletami. Pečeme na 250 stupňů do změknutí. Poté bůček vyndáme a šťávu u kotlet zahustíme moukou. Krátce zapečeme. Zelí: Pórek a jarní cibulku nakrájíme na jemno. Dáme do hrnce restovat s troškou oleje. Poté zasypeme lžící hladké mouky a promícháme. Vložíme zelí, které neproplachujeme. Promícháme, zalijeme trochou vody a vaříme asi 15 minut. Dosolíme a můžeme dosladit.

Poznámka k receptu na Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem:
Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: misza (Míša)
  • Datum vložení: 02.11.2010
  • Počet porcí: 10
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: Pečené maso: půl kila bůčku, půl kila kotlety, 1 velká cibule, 2 stroužky česneku, kmín, grilovací koření, půl kostky masoxu, půl kostky zeleninového bujónu. Červené zelí: 1 červené kysané zelí v sáčku, kousek bílé části jarní cibulky, kousek pórku, olej, 1 lžíce hl. mouky, sůl, cukr.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist