RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš, recepty Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš, Párky, trošku, jinak, aneb, vylepšený, buřt, guláš


Recept na Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš

Recept na Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 nožky párků 2 menší cibule-měla jsem i s natí 8 cherry rajčátek 2 PL škvarků v sádle- pokud nemáte, lze použít 5 dkg slaniny na kostičky a nechat vyškvařit 1 kostka zeleninového bujonu 1/2 PL hladké mouky 1/2 KL drceného kmínu 1/4 KL chilli-kdo nechce, nemusí dávat 1 sáček melty vyluhovaný ve 2 dl horké vody na závěr zelené nasekané bylinky- libeček, pažitka, petrželka.

Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš
Zvětšit obrázek

Recept na Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš

Recept na Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš:
1 sáček melty zalijeme 2 dl vroucí vody a necháme 7 minut vyluhovat. Horkou vodou spařená, slupek zbavená rajčátka překrojíme na polovinu, párky nakrájíme na menší nudličky, česnek na plátky a cibuli nadrobno. V hrnci na rozpuštěném sádle se škvarkama zpěníme cibuli s česnekem, přidáme pokrájené párky, chvilku zarestujeme, poprášíme hladkou moukou a osmahneme. Přidáme rozkrojená rajčátka, cibulovou nať, drcený kmín, chilli, rozdrobíme kostku bujonu a zalijeme 2 dl připravené melty. Za stálého míchání provařujeme na mírném plameni 7 minut a je hotovo. Pro lepší chuť můžeme přidat nasekaný libeček nebo jiné čerstvé bylinky. Podáváme s opečeným bramborem nebo jen s pečivem

Poznámka k receptu na Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš:
Dnes mě "popíchla" Špagetka :-) odkazem na využití melty a také můj manžel, když se opět sápal do ledničky pro párky, které rád pojídá hlavně neohřívané :-) Melta celý pokrm hezky zabarví. Rychlá a chutná večeře v podobě"rychlošťávy" byla hned a když se jídlo i hezky nazdobí, pak je to dobrota i pro oko!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 25.06.2011
  • Počet porcí: 2 velké porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: 4 nožky párků 2 menší cibule-měla jsem i s natí 8 cherry rajčátek 2 PL škvarků v sádle- pokud nemáte, lze použít 5 dkg slaniny na kostičky a nechat vyškvařit 1 kostka zeleninového bujonu 1/2 PL hladké mouky 1/2 KL drceného kmínu 1/4 KL chilli-kdo nechce, nemusí dávat 1 sáček melty vyluhovaný ve 2 dl horké vody na závěr zelené nasekané bylinky- libeček, pažitka, petrželka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Párky trošku jinak aneb vylepšený buřt guláš

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist