RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou, recepty Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou, Paprikové, lusky, plněné, mletým, masem, cizrnou


Recept na Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou

Recept na Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 papriky 250 g mletého hovězího masa 200 g cizrny 1 červená cibule 1 rajský protlak 3-4 stroužky česneku 200 ml smetany ke šlehání 200 ml rajčatového pyré 1 lžička římského kmínu 1 lžička koriandru několik lístků koriandrové nati 1/2-1 lžička sekaných Chilli papriček olivový olej sůl.

Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou
Zvětšit obrázek

Recept na Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou

Recept na Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou:
Cizrnu namočíme den předem a poté ji uvaříme doměkka a scedíme. Do hmoždíře dáme nasekaný česnek, římský kmín, koriandr sušený i čerstvý a chilli papričky. Vše utřeme na pastu. V pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje a orestujeme nadrobno nakrájenou červenou cibuli. Přidáme mleté maso a rovněž ho orestujeme ze všech stran. Vařečkou maso od sebe oddělujeme. Když změní barvu, tak ho osolíme a přidáme směs z hmoždíře. Přidáme ještě rajčatový protlak, promícháme a vše podusíme. Přisypeme uvařenou cizrnu a dosolíme. Směsí naplníme paprikové lusky. Smetanu prošleháme s rajčatovým pyré a trochu osolíme. Tuto omáčku dáme na dno zapékací misky, položíme do ní naplněné lusky a vložíme do trouby, předehřáté na 200°C. Pečeme 30 minut přikryté pokličkou a pak odkryté ještě 20-25 minut dopékáme. Podáváme s kopečkem rýže.

Poznámka k receptu na Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou:
pěkné , určitě i chutné

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 10.12.2013
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 4 papriky 250 g mletého hovězího masa 200 g cizrny 1 červená cibule 1 rajský protlak 3-4 stroužky česneku 200 ml smetany ke šlehání 200 ml rajčatového pyré 1 lžička římského kmínu 1 lžička koriandru několik lístků koriandrové nati 1/2-1 lžička sekaných Chilli papriček olivový olej sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist