RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Papouščí péřová bábovka

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Papouščí péřová bábovka, recepty Papouščí péřová bábovka, Papouščí, péřová, bábovka


Recept na Papouščí péřová bábovka

Recept na Papouščí péřová bábovka je zařazen v kategorii moučníky - bábovky. K přípravě Papouščí péřová bábovka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
5 ks vajec | 1/2 hrníčku oleje | 3/4 hrníčku krupicového cukru | 1 sáček prášku do pečiva | 3 sáčky pudingového prášku různé barvy čokoládový, jahodový a vanilkový, špetku soli..

Papouščí péřová bábovka
Zvětšit obrázek

Recept na Papouščí péřová bábovka

Recept na Papouščí péřová bábovka:
Žloutky důkladně vymícháme s olejem, cukrem a práškem do pečiva, bílky ušleháme dotuha se špetkou soli. Obojí spojíme. Rozdělíme na 3 části a do každé zamícháme jiný pudingový prášek. Bábovkovou formu pečlivě vymastíme a vysypeme moukou, po lžících střídavě vkládáme těsto různých barev a ve středně teplé troubě 180 stupňů, ke konci pečení jen 160 stupňů pečeme asi 40-45 minut. Pozor, nelekejte se, opravdu žádná mouka. Bábovka je vláčná a velice měkká-péřová.

Poznámka k receptu na Papouščí péřová bábovka:
Pokud použijeme jahodový puding, můžeme jej pro větší barevný efekt přibarvit troškou potravinové červené barvy.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Papouščí péřová bábovka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Nervozniveverka (Michaela Šíchová)
  • Datum vložení: 01.12.2011
  • Počet porcí: 8
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Bábovky
  • Suroviny: 5 ks vajec | 1/2 hrníčku oleje | 3/4 hrníčku krupicového cukru | 1 sáček prášku do pečiva | 3 sáčky pudingového prášku různé barvy čokoládový, jahodový a vanilkový, špetku soli.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na papouščí péřová bábovka, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Papouščí péřová bábovka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Papouščí péřová bábovka

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist