RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pangasius pod parmazánovou dečkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pangasius pod parmazánovou dečkou, recepty Pangasius pod parmazánovou dečkou, Pangasius, parmazánovou, dečkou


Recept na Pangasius pod parmazánovou dečkou

Recept na Pangasius pod parmazánovou dečkou je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Pangasius pod parmazánovou dečkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 porce pangase 4 bílky hrst strouhaného parmazánu koření na ryby sůl.

Pangasius pod parmazánovou dečkou
Zvětšit obrázek

Recept na Pangasius pod parmazánovou dečkou

Recept na Pangasius pod parmazánovou dečkou:
Bílky našleháme vidličkou do pěny (ale ne na sníh) a smícháme s parmazánem a kořením na ryby na hustší kaši. Rybu osolíme, obalíme v sýrové směsi a uložíme do pekáčku, vymazaného máslem nebo vyloženého pečícím papírem. Zbytek směsi nalijeme na maso a pečeme v troubě předehřáté na 230°C asi půl hodiny.

Poznámka k receptu na Pangasius pod parmazánovou dečkou:
Vaše jméno:: Recepty zde uvedené mohou autoři zpětně editovat, máte nepřesné informace. Stáhnout úplně je nemůžete NIKDE, uveřejněním se stávají součástí daného webu. Úplně smazat recept mohou jen admini To jen pro Vaši informaci.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangasius pod parmazánovou dečkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 10.07.2009
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 4 porce pangase 4 bílky hrst strouhaného parmazánu koření na ryby sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangasius pod parmazánovou dečkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangasius pod parmazánovou dečkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangasius pod parmazánovou dečkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist