RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pangas s pikantním thajským přelivem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pangas s pikantním thajským přelivem, recepty Pangas s pikantním thajským přelivem, Pangas, pikantním, thajským, přelivem


Recept na Pangas s pikantním thajským přelivem

Recept na Pangas s pikantním thajským přelivem je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Pangas s pikantním thajským přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 filety pangase nebo jiné bílé ryby olej svazek jarní cibulky 1 stroužek česneku kousek čerstvého zázvoru sladká chili omáčka rybí nebo ústřicová omáčka citronová šťáva – několik kapek sůl (solamyl).

Pangas s pikantním thajským přelivem
Zvětšit obrázek

Recept na Pangas s pikantním thajským přelivem

Recept na Pangas s pikantním thajským přelivem:
Jarní cibulku nakrájíme na kolečka a část zelených částí odložíme stranou na ozdobu. Česnek posekáme nadrobno a zázvor nastrouháme. Zbylou cibulku, česnek i zázvor nasypeme do pánve s rozehřátou kapkou oleje, promícháme a necháme krátce zavadnout. Zakapeme chili a rybí omáčkou a citronovou šťávou. Na takto připravený základ položíme osolené rybí filety, podlijeme malým množstvím vody, přikryjeme pokličkou a asi 8-10 minut podusíme. Pustí-li ryba hodně vody, můžeme na závěr dušení odkrýt pokličku nebo zahustit lžičkou solamylu rozmíchaného v trošce studené vody.

Poznámka k receptu na Pangas s pikantním thajským přelivem:
Do podobných přidávám recept Jany Remkové, který mi byl inspirací, ale který jsem si natolik pozměnila, že recept raději vkládám samostatně. Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangas s pikantním thajským přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: petram
  • Datum vložení: 11.04.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 2 filety pangase nebo jiné bílé ryby olej svazek jarní cibulky 1 stroužek česneku kousek čerstvého zázvoru sladká chili omáčka rybí nebo ústřicová omáčka citronová šťáva – několik kapek sůl (solamyl)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangas s pikantním thajským přelivem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangas s pikantním thajským přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangas s pikantním thajským přelivem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist