RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pangas s pikantním přelivem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pangas s pikantním přelivem, recepty Pangas s pikantním přelivem, Pangas, pikantním, přelivem


Recept na Pangas s pikantním přelivem

Recept na Pangas s pikantním přelivem je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Pangas s pikantním přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 filety pangasia 100 g suchého salámu v pepři (nebo v pálivé paprice) 1 velká cibule 6 stroužků česneku sezamový olej hladká mouka granulovaný česnek sůl.

Pangas s pikantním přelivem
Zvětšit obrázek

Recept na Pangas s pikantním přelivem

Recept na Pangas s pikantním přelivem:
Maso osolíme a okořeníme granulovaným česnekem. Zprudka ho opečeme na pánvi s 2-3 lžícemi sezamového oleje - asi 5-7 minut z každé strany. Po prvních pěti minutách přidáme nudličky salámu, hrubě nasekanou cibuli a plátky česneku. Opečené maso vyndáme, ostatní opečeme dohněda, zasypeme lžící hladké mouky, prosmahneme a zalijeme studenou vodou. Omáčku povaříme, zredukujeme hustotu a dochutíme solí a pepřem. Při podávání poléváme rybí filety cibulovo-salámovou omáčkou.

Poznámka k receptu na Pangas s pikantním přelivem:
Elizo tak jsem tento recept vyzkoušela a byla to moc příjemná změna. Moc nám to chutnalo. Dělala jsem to předevčírem, ale dokopala jsem se tady až teď. Fotky nemám. Byla tu zrovna návštěva, takže bylo všechno na rychlo. Bodík jsem dávala a určitě to zase někdy uvařím

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangas s pikantním přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 06.06.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 4 filety pangasia 100 g suchého salámu v pepři (nebo v pálivé paprice) 1 velká cibule 6 stroužků česneku sezamový olej hladká mouka granulovaný česnek sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangas s pikantním přelivem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangas s pikantním přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangas s pikantním přelivem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist