|
Recept na Panenka zapečená na italský způsob
Recept na Panenka zapečená na italský způsob je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Panenka zapečená na italský způsob budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g vepřové panenky 1 papriková klobása 1 lilek 100 g mozzarelly 50 g strouhaného parmazánu 300 ml smetany ke šlehání olivy (druh podle chuti) koření na pizzu (dobré je od Kotányi) čerstvá bazalka olej sůl.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Panenka zapečená na italský způsob
Recept na Panenka zapečená na italský způsob: Lilek nakrájíme na kolečka, osolíme a necháme vypotit. Maso odblaníme, nakrájíme na nudličky nebo medailonky, osolíme, posypeme kořením na pizzu a spolu s kolečky klobásy zprudka orestujeme na oleji dohněda. Maso odstraníme, rozložíme na dno vyššího pekáčku nebo zapékací misky a ve výpeku krátce opečeme osušený lilek, který poklademe na maso. Na každé kolečko lilku položíme kolečko mozzarelly a lístek čerstvé bazalky. Vše zalijeme šlehačkou, ve které jsme rozmíchali strouhaný parmazán (kolečka lilku by měla být pokryta touto směsí) a pečeme asi 40 minut v troubě předehřáté na 200°C.
Poznámka k receptu na Panenka zapečená na italský způsob: Dobrý den, recept vypadá moc hezky...s lilkem nemám žádnou zkušenost, můžete mi prosím napsat, jak dlouho se má lilek nechat vypotit? Děkuji a přeji příjemný den.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Panenka zapečená na italský způsob, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 24.07.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 500 g vepřové panenky 1 papriková klobása 1 lilek 100 g mozzarelly 50 g strouhaného parmazánu 300 ml smetany ke šlehání olivy (druh podle chuti) koření na pizzu (dobré je od Kotányi) čerstvá bazalka olej sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na panenka zapečená na italský způsob,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Panenka zapečená na italský způsob - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Panenka zapečená na italský způsob
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|