RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Panenka v listovém těstě s křenovou omáčkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Panenka v listovém těstě s křenovou omáčkou, recepty Panenka v listovém těstě s křenovou omáčkou, Panenka, listovém, těstě, křenovou, omáčkou


Recept na Panenka v listovém těstě s křenovou omáčkou

Recept na Panenka v listovém těstě s křenovou omáčkou je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Panenka v listovém těstě s křenovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 balení listového těsta 600 g panenky granulovaný česnek černý pepř sůl olivový olej máslo hladká mouka (asi 1 vrchovatá lžíce) 100 ml smetany ke šlehání trochu vody 2 lžíce strouhaného křenu.

Panenka v listovém těstě s křenovou omáčkou
Zvětšit obrázek

Recept na Panenka v listovém těstě s křenovou omáčkou

Recept na Panenka v listovém těstě s křenovou omáčkou:
Maso nakrájíme na čtyři porce (po cca 150 g), osolíme, opepříme a posypeme granulovaným česnekem. Začneme rozehřívat troubu na 200°C. V pánvi rozpálíme olivový olej a maso na něm opečeme ze všech stran - asi 10 minut. Otáčíme a mezitím vyválíme těsto. Opečené maso vyjmeme a necháme trochu vychladnout. Masový výpek zaprášíme moukou, přidáme lžíci másla, vše prosmahneme, poté povolíme vodou a smetanou, osolíme a přidáme strouhaný křen. Vymícháme na hladkou omáčku, kterou budeme udržovat teplou. Porce masa zabalíme do adekvátně velkých plátů těsta, dobře utěsníme, poklademe na plech s pečícím papírem a vložíme do rozpálené trouby. Pečeme cca 20 minut. Hotové maso v těstě krájíme na šikmé plátky a podáváme s křenovou omáčkou a zeleninovým salátem.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Panenka v listovém těstě s křenovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 12.05.2009
  • Počet porcí: 8 porcí
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1 balení listového těsta 600 g panenky granulovaný česnek černý pepř sůl olivový olej máslo hladká mouka (asi 1 vrchovatá lžíce) 100 ml smetany ke šlehání trochu vody 2 lžíce strouhaného křenu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na panenka v listovém těstě s křenovou omáčkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Panenka v listovém těstě s křenovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Panenka v listovém těstě s křenovou omáčkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist