RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pagáčiky s kandizovaným ovocím

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pagáčiky s kandizovaným ovocím, recepty Pagáčiky s kandizovaným ovocím, Pagáčiky, kandizovaným, ovocím


Recept na Pagáčiky s kandizovaným ovocím

Recept na Pagáčiky s kandizovaným ovocím je zařazen v kategorii sladká jídla. K přípravě Pagáčiky s kandizovaným ovocím budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
400 g polohrubej múky 3 ks varených zemiakov 100 ml kyslej smotany 120 g cukru 75 ml oleja 2 vajíčka 1/2 kocky kvasníc - 21 g 3 g soli 100 g kandizovaného ovocia, hrozienka, marhule mak na posypanie mlieko – dľa potreby.

Pagáčiky s kandizovaným ovocím
Zvětšit obrázek

Recept na Pagáčiky s kandizovaným ovocím

Recept na Pagáčiky s kandizovaným ovocím:
Do väčšej misy dáme múku, urobíme jamku, do ktorej dáme cukor, rozdrobené kvasnice, kandizované ovocie a zalejeme vlažným mliekom. Múku dookola misy posypeme soľou. Po nakysnutí droždia, pridáme olej, 1,5 vajíčka a varechou vypracujeme cesto - neskoršie ručne. Mlieko pridávame dľa potreby. Výsledná hustota cesta by mala byť polotuhá – ako na vianočku. Po vykysnutí – cca 20 min – cesto na vále dobre vymiesime, by sa stratil z cesta všetok vzduch a vyvaľkáme. Vyvaľkané cesto cca 15 milimetrov, zložíme technológiu lístkového cesta na štvorec, ktorý necháme opäť nakysnúť. Tento postup opakujeme 3 krát. Nakoniec cesto vyvaľkáme asi na 15 milimetrov, potrieme ušetreným pol vajíčkom, do ktorého pridáme trochu mlieka a posypeme makom. Rezko radlíkom rozrežeme na ľubovoľné časti, ktoré dáme na papierom vystlaný plech. Ponecháme ešte cca 15 min nakysnúť a upečieme vo vyhriatej trúbe asi 20 minút pri teplote 180°C.

Poznámka k receptu na Pagáčiky s kandizovaným ovocím:
Toto ma napadlo pri čítaní receptu na škvarkové pagáče pani "magdalénky", ktorej za to ďakujem. Moji dvaja junci, sú totiž iba na sladké.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pagáčiky s kandizovaným ovocím, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: smukoo (Richard Emanuel Vančo)
  • Datum vložení: 02.01.2010
  • Počet porcí: 40
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Sladká jídla
  • Suroviny: 400 g polohrubej múky 3 ks varených zemiakov 100 ml kyslej smotany 120 g cukru 75 ml oleja 2 vajíčka 1/2 kocky kvasníc - 21 g 3 g soli 100 g kandizovaného ovocia, hrozienka, marhule mak na posypanie mlieko – dľa potreby
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pagáčiky s kandizovaným ovocím, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pagáčiky s kandizovaným ovocím - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pagáčiky s kandizovaným ovocím

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist