RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Ostré medailonky ze štikozubce kapského na pórku, zázvoru a bylinkách

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Ostré medailonky ze štikozubce kapského na pórku, zázvoru a bylinkách, recepty Ostré medailonky ze štikozubce kapského na pórku, zázvoru a bylinkách, Ostré, medailonky, ze,


Recept na Ostré medailonky ze štikozubce kapského na pórku, zázvoru a bylinkách

Recept na Ostré medailonky ze štikozubce kapského na pórku, zázvoru a bylinkách je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Ostré medailonky ze štikozubce kapského na pórku, zázvoru a bylinkách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
6 medailonků z mořské štiky (600 gramů) 1 pórek 1 cibule sůl, pepř 3 cm zázvoru 1 malá chilli paprička petrželka 3 lžíce strouhaného sýra 1 lžíce polohrubé mouky 1 lžíce hořčice 2 až 3 lžíce oleje 1 1žíce mandlí 30 gramů másla šťává z citronu.

Ostré medailonky ze štikozubce kapského na  pórku,  zázvoru a bylinkách
Zvětšit obrázek

Recept na Ostré medailonky ze štikozubce kapského na pórku, zázvoru a bylinkách

Recept na Ostré medailonky ze štikozubce kapského na pórku, zázvoru a bylinkách:
Medailonky si necháme rozmrazit, osušíme je, potřeme hořčicí a pokapeme citronem, pokmínujeme, opepříme, přidáme pokrájený pórek a cibuli, nakrájenou chilli papričku, zázvor na kousky, 1 lžici nasekané petrželky a vložíme vše na pekáček s olejem. Pečeme do měkka a nakonec vmícháme máslo, zaprášíme polohrubou moukou a až na závěr vmícháme strouhaný sýr a posypeme mandlema. / Mandle se nemusí dávat, měla jsem doma zbytek na stole/.

Poznámka k receptu na Ostré medailonky ze štikozubce kapského na pórku, zázvoru a bylinkách:
Štikozubec obecný je loven gillnety (svislá síť do které se ryba zamotá za skřele), longliningem - (dlouhá lovná šňůra se stovkami až tisíci navázaných háčků), vlečnými sítěmi vedenými u dna a párovými vlečnými sítěmi vedenými mezi dvěma plavidly. Gillnety pro hejky jsou známy vysokým podílem chycených nedospělých ryb, které jsou odhozeny a také zabíjí delfíny a sviňuchy. Párové vlečné sítě jsou spojovány s nechtěným chycením delfínů. V severovýchodním Atlantiku se obsádka štikozubce obecného dělí na severní a jižní. Zatímco jižní obsádka byla po léta drancována a vědci doporučili snížit množství zde ulovených štikozubců, stavy štikozubců v severní části se zotavily z vyčerpání, ke kterému došlo v devadesátých letech. Populace štikozubce argentinského byly během devadesátých let vyloveny a po omezeních, která následovala, se pomalu zotavují. Samice štikozubce obecného dospívá až v sedmi nebo osmi letech. Podle vědců je tento fakt důvodem toho, že populace nejen štikozubce obecného, ale i novozélandského a argentinského jsou velmi zranitelné před rybářským tlakem.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ostré medailonky ze štikozubce kapského na pórku, zázvoru a bylinkách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 15.07.2011
  • Počet porcí: 4 -6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 6 medailonků z mořské štiky (600 gramů) 1 pórek 1 cibule sůl, pepř 3 cm zázvoru 1 malá chilli paprička petrželka 3 lžíce strouhaného sýra 1 lžíce polohrubé mouky 1 lžíce hořčice 2 až 3 lžíce oleje 1 1žíce mandlí 30 gramů másla šťává z citronu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ostré medailonky ze štikozubce kapského na pórku, zázvoru a bylinkách, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ostré medailonky ze štikozubce kapského na pórku, zázvoru a bylinkách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ostré medailonky ze štikozubce kapského na pórku, zázvoru a bylinkách

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist