RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Oleje bazalkové, bazalková pasta

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Oleje bazalkové, bazalková pasta, recepty Oleje bazalkové, bazalková pasta, Oleje, bazalkové, bazalková, pasta


Recept na Oleje bazalkové, bazalková pasta

Recept na Oleje bazalkové, bazalková pasta je zařazen v kategorii zavařeniny. K přípravě Oleje bazalkové, bazalková pasta budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1.5 litru normálního oleje bez výrazné chuti, žádný olivový 4 dcl bazalky zelené 2 dcl bazalky fialové 1 hlavička česneku 4 sušené čili papričky Připravujeme tři oleje a bazalkovou pastu..

Oleje bazalkové, bazalková pasta
Zvětšit obrázek

Recept na Oleje bazalkové, bazalková pasta

Recept na Oleje bazalkové, bazalková pasta:
Do tří umytých a dobře vysušených zavařovacích sklenic dáme do jedné půlku hlavičky oloupaného česneku a 4 sušené čili papričky. Přidáme 2 dcl zelené bazalky a 1/2 litru oleje a uzavřeme. Do druhé láhve dáme to samé bez čili papriček. Do třetí láhve dáme jen fialovou bazalku a olej. Na teplém místě necháme 5 týdnů macerovat a opět protřepáváme. Stejný postup jako u octů - do čistých sklenic dáme pár lupínků bazalky, dva stroužky česneku a jednu papričku do toho prvního, do druhého jen česnek a do třetí jen pár lístků fialové bazalky. To, co jsme vyndali z nakládání, krásně rozmixujeme, přidáme kávovou lžičku provensálského koření a lžíci pořádnou vepřového sádla. Promícháme a uzavřeme do skleničky od dětské přesnídávky. Víc toho nebude.

Poznámka k receptu na Oleje bazalkové, bazalková pasta:
Tak a opět - oleje jsou z bylinkářů, pasta je moje. Nedovedete si představit, co to udělá s vaším zeleninovým nebo těstovinovým salátem, těstovinami anebo italskými pokrmy. Ocet v kulajdě anebo koprovce je prostě fajn.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Oleje bazalkové, bazalková pasta, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: klukodvody (Josef Senohrábek)
  • Datum vložení: 04.10.2009
  • Počet porcí: 1.5 l
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Zavařeniny
  • Suroviny: 1.5 litru normálního oleje bez výrazné chuti, žádný olivový 4 dcl bazalky zelené 2 dcl bazalky fialové 1 hlavička česneku 4 sušené čili papričky Připravujeme tři oleje a bazalkovou pastu.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na oleje bazalkové, bazalková pasta, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Oleje bazalkové, bazalková pasta - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Oleje bazalkové, bazalková pasta

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist