RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou, recepty Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou, Ohnivcova, pánev, udobřená, karamelizovanou, zeleninou


Recept na Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou

Recept na Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou je zařazen v kategorii ostatní. K přípravě Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500g kuřecího masa.. prsní řízky např., já jsem měla vykoštěné kuřecí čtvrtky 1 lilek velká červená cibule naťová cibulka 3 stroužky česneku olivový olej lžíce Sambal Oelek ( pasta z chilli papriček..pálí, pálí!!.. ) lžíce sojové omáčky nejlépe Heinz lžíce worcesterové omáčky Lea Perins malá plechovka kokosového mléka 2 lžíce arašídového másla sůl velká hrst hladkolisté petržele nebo čerstvého koriandru To by bylo vše, máme-li karamelový základ na zeleninu. Není-li tomu tak, budeme dále potřebovat: velkou lžíci másla lžíci třtinového cukru panák ( malý ) jablečného octa nebo decku vínka.

Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou
Zvětšit obrázek

Recept na Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou

Recept na Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou:
Maso nakrájíme na nudličky, vhodíme do woku, ve kterém jsem si rozpálili olej. Maso zprudka restujeme 5 minut. Pak přidáme Sambal Oelek, worcester, sojovku, sůl a mícháme až do změknutí masa, což je za cca 10-15 minut ( záleží, jaké maso použijete ). Přidáme arašídové máslo, kokosové mléko, opět řádně promícháme, tekutinu necháme zredukovat. Na druhé pánvi si připravíme karamelizovanou zeleninu: V pánvi rozpustíme máslo, přidáme cukr, ztlumíme plamen a necháme cukr rozpustit. Mezitím si nakrájíme cibuli na céčka, česnek na plátky a lilek překrojíme napůl, zase napůl.. a pak napříč... takže vzniknou "čtvrtcéčka" :-))). Toto vše přemístíme do karamelu, orestujeme, osolíme. Až nám začne lilek hezky zlátnout, přilijeme víno nebo jablečný ocet a necháme odpařit. Podle potřeby můžeme dosolit. Pak to vše transportujeme do woku, který máme, předpokládám, hodně velký. Přidáme nahrubo nakrájenou petrželovou nať nebo koriandr. Můžeme servírovat. Ta masová směs na pánvi je pro opravdové milovníky pálivých záležitostí. To na té druhé...s karamelizovanou zeleninou.. tak to je jiná věc..to je jak pohlazení. Něco jako metoda cukru a biče :-)))

Poznámka k receptu na Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou:
Nápad okamžiku, kdy já po 24ti hodinové službě, vymýšlela, co vařit. Miláček včera vykostil stehýnka. Mě zbyl karamelový základ z fenyklu, lilek se zbůhdarma válel ve špajzu.. a zbytek už víte.. Dobrou ostrou chuť.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: rebeka (Naďa)
  • Datum vložení: 30.05.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ostatní
  • Suroviny: 500g kuřecího masa.. prsní řízky např., já jsem měla vykoštěné kuřecí čtvrtky 1 lilek velká červená cibule naťová cibulka 3 stroužky česneku olivový olej lžíce Sambal Oelek ( pasta z chilli papriček..pálí, pálí!!.. ) lžíce sojové omáčky nejlépe Heinz lžíce worcesterové omáčky Lea Perins malá plechovka kokosového mléka 2 lžíce arašídového másla sůl velká hrst hladkolisté petržele nebo čerstvého koriandru To by bylo vše, máme-li karamelový základ na zeleninu. Není-li tomu tak, budeme dále potřebovat: velkou lžíci másla lžíci třtinového cukru panák ( malý ) jablečného octa nebo decku vínka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist