RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Odpolední tyčky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Odpolední tyčky, recepty Odpolední tyčky, Odpolední, tyčky


Recept na Odpolední tyčky

Recept na Odpolední tyčky je zařazen v kategorii slané pečivo. K přípravě Odpolední tyčky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
100 g vody špetka cukru 2 lžíce oleje 200 g hladké mouky půl lžičky soli 10-14 g droždí Náplň: olivy bazalka sušená rajčata v oleji - vše nakrájíme a smícháme dohromady..

Odpolední tyčky
Zvětšit obrázek

Recept na Odpolední tyčky

Recept na Odpolední tyčky:
Suroviny na těsto umícháme a asi 30 minut necháme odpočinout. Propracujeme, vyválíme na tenký obdélník, do středu rozprostřeme náplň a přes ni přeložíme nejprve jednu prázdnou stranu těsta a k ní pak přehneme i tu druhou (jako obálku). Celé naplněné těsto ještě lehce znovu rozválíme, ale tak, aby náplň zůstala zakrytá vevnitř. Rádýlkem nebo krájecí lopatkou pak nakrájíme asi 1 cm široké tyčky, chytneme je na obou koncích a dobře zkroutíme - takto upravené uložíme na plech s pečícím papírem. Než se vyhřeje trouba, tyčky nakynou. Kdo má rád slanější, potře je před pečením lehce vodou a posype hrubou solí. Upečeme ve vyhřáté troubě 200°C/10-15 min, pak zeslabíme a dopečeme 160°C/asi 15 min.

Poznámka k receptu na Odpolední tyčky:
Tyčky jsou křupavé, vevnitř přesto stále trochu vláčné. Při mlsání se střídavě vynořují lehoulince nakyslá chuť rajčete, slanější olivy nebo přímo i samotného krystalku soli z povrchu tyčinky a celé to provází vůně bazalky. Zdroj: http://www.primapekarna.estranky.cz/clanky/ostatni...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Odpolední tyčky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: cathleen
  • Datum vložení: 16.10.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Slané pečivo
  • Suroviny: 100 g vody špetka cukru 2 lžíce oleje 200 g hladké mouky půl lžičky soli 10-14 g droždí Náplň: olivy bazalka sušená rajčata v oleji - vše nakrájíme a smícháme dohromady.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na odpolední tyčky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Odpolední tyčky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Odpolední tyčky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist