RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Obří zelené "pelmeně" s úplně jinou náplní

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Obří zelené "pelmeně" s úplně jinou náplní, recepty Obří zelené "pelmeně" s úplně jinou náplní, Obří, zelené, "pelmeně", úplně, jinou, náplní


Recept na Obří zelené "pelmeně" s úplně jinou náplní

Recept na Obří zelené "pelmeně" s úplně jinou náplní je zařazen v kategorii bezmasá jídla. K přípravě Obří zelené "pelmeně" s úplně jinou náplní budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Na těsto: 300g hladké mouky 100g polohrubé mouky 200g baby špenátu 2 vejce 3 PL olivový olej špetka soli voda máslo na osmažení Na náplň: 200g ricotty 100g fety, nebo balkánu 100g sušených rajčat v oleji 1 stroužek česneku nasekaná čestvá bazalka sůl pepř Na přeliv: česnekové máslo (viz poznámka) slanina.

Obří zelené
Zvětšit obrázek

Recept na Obří zelené "pelmeně" s úplně jinou náplní

Recept na Obří zelené "pelmeně" s úplně jinou náplní:
1. Špenát spaříme a vymačkáme z něj přebytečnou vodu,nasekáme na velejemno. Z něj a dalších, výše uvedených surovin (krom másla) uhněteme těsto. Množtví vody neuvádím záměrně (já použila ani ne 1dcl), záleží na tom, jak mouka bude pít a také, jak moc jste vymačkali vodu ze špenátu. Těsto by mělo být tužší a nemělo by se lepit - asi jako nudlové. Pokud je tuhé moc, přidáme vodu, pokud málo, přidáme mouku. Takto vypracovené těsto dáme na cca 1 hodinu odpočinout do lednice. 2. Rajčata vytáhneme z oleje, necháke okapat a nasekáme nadrobno. Smícháme s ricottou a fetou, prolisovaným stroužkem česneku a nasekanou bazalkou. Podle chuti osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. 3. Těsto z lednice rozdělíme na několik částí a vyválíme tak, aby bylo co nejtenčí. Větší sklenicí vykrajujeme kolečka, která plníme připravenou náplní - doprostřed kolečka dáme necelou lžíci náplně, přehneme a okraje k sobě přitlačíme prsty. 4. Pelmeně vkládáme do osolené vroucí vody a vaříme, dokud nevyplavou na povrch. Vyjmeme je děrovanou naběračkou. Na pánvi rozehřejeme máslo a pelmeně smažíme dozlatova. 5. V další pánvi nasucho opražíme nadrobno nakrájenou slaninu, když je křupavá, přidáme několik lžic česnekového másla a necháme rozpustit. 6. Pelmeně na talíři přeléváme máslem se slaninou a podáváme.

Poznámka k receptu na Obří zelené "pelmeně" s úplně jinou náplní:
česnekové máslo: http://www.meggle.cz/Sortiment/Ochucena-masla/Cesn... , samozřejmě můžete použít vlastní. Samozřejmě vím, co jsou to pelmeně a čím se plní, proto je název v uvozovkách. Toto je takový pokus o fúzi dvou kuchyní.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Obří zelené "pelmeně" s úplně jinou náplní, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Nikina
  • Datum vložení: 04.08.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bezmasá jídla
  • Suroviny: Na těsto: 300g hladké mouky 100g polohrubé mouky 200g baby špenátu 2 vejce 3 PL olivový olej špetka soli voda máslo na osmažení Na náplň: 200g ricotty 100g fety, nebo balkánu 100g sušených rajčat v oleji 1 stroužek česneku nasekaná čestvá bazalka sůl pepř Na přeliv: česnekové máslo (viz poznámka) slanina
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na obří zelené "pelmeně" s úplně jinou náplní, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Obří zelené "pelmeně" s úplně jinou náplní - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Obří zelené "pelmeně" s úplně jinou náplní

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist