RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem, recepty Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem, Nudle, demi, glace, česnekovými, fazolkami, pecorinem


Recept na Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem

Recept na Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
400 g vaječných nudlí 300 g zelených fazolových lusků 1 lžíce másla 5 stroužků česneku 4 lžíce jemně nastrouhaného pecorina sůl na omáčku demi glace: 50 g másla 1 malá cibule 100 g slaniny 50 g hladké mouky 500 ml masového vývaru 1 bobkový list 2 stonky tymiánu stonek petrželky kousíček celeru (asi jako 1 článek prstu) 1 lžička rajského protlaku 70 ml kvalitního červeného vína.

Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem
Zvětšit obrázek

Recept na Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem

Recept na Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem:
Nejdříve připravíme omáčku; na másle orestujeme kostičky slaniny a čtvrtky cibule, vyjmeme a uschováme. Výpek zasypeme moukou a umícháme hnědou jíšku. Zalijeme chladným vývarem, vrátíme opečenou cibuli a slaninu, přidáme bylinky, celer a rajský protlak. Osolíme, opepříme, přivedeme k varu, stáhneme na nejnižší teplotu a necháme asi hodinu lehce probublávat. Poté přecedíme a dochutíme vínem. Uvaříme nudle podle návodu na obalu. V pánvi rozpálíme máslo a orestujeme na něm plátky česneku (nesmí zhnědnout). Jakmile se začne zlehka barvit, přisypeme pokrájené fazolky, orestujeme, osolíme, trochu podlijeme a dusíme na skus. Hotové promícháme s horkými těstovinami a omáčkou a ještě prohřejeme. Před podáváním posypeme jemně nastrouhaným sýrem pecorino.

Poznámka k receptu na Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem:
Je to moc dobré, díky za recept Těstoviny miluji a obzvlášť když je k nim výborná omáčka....

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 21.11.2010
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: 400 g vaječných nudlí 300 g zelených fazolových lusků 1 lžíce másla 5 stroužků česneku 4 lžíce jemně nastrouhaného pecorina sůl na omáčku demi glace: 50 g másla 1 malá cibule 100 g slaniny 50 g hladké mouky 500 ml masového vývaru 1 bobkový list 2 stonky tymiánu stonek petrželky kousíček celeru (asi jako 1 článek prstu) 1 lžička rajského protlaku 70 ml kvalitního červeného vína
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nudle v demi glace s česnekovými fazolkami a pecorinem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist