RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Nenápadný Hermelín s karamelizovanou cibulkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Nenápadný Hermelín s karamelizovanou cibulkou, recepty Nenápadný Hermelín s karamelizovanou cibulkou, Nenápadný, Hermelín, karamelizovanou, cibulkou


Recept na Nenápadný Hermelín s karamelizovanou cibulkou

Recept na Nenápadný Hermelín s karamelizovanou cibulkou je zařazen v kategorii sýry. K přípravě Nenápadný Hermelín s karamelizovanou cibulkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Těsto: 300 g polohrubé mouky 100 g zakysané smetany 200 g Hery nebo másla 1 lžička soli 1 lžíce másla 2 kulaté Hermelíny 100 - 120 g každý 2 lžíce oleje 1 velká červená cibule nakrájené na kolečka 1 malá chilli paprička nasekaná nadrobno 2 lžičky tmavého cukru 1 velký žloutek na potření těsta.

Nenápadný Hermelín s karamelizovanou cibulkou
Zvětšit obrázek

Recept na Nenápadný Hermelín s karamelizovanou cibulkou

Recept na Nenápadný Hermelín s karamelizovanou cibulkou:
Těsto: Mouku promícháme se solí, přidáme mléko, nasekanou studenou Heru/máslo, zakysanou smetanu a promísíme v hladké těsto. Rozdělíme na dva díly, zabalíme do folie a uložíme na 30 – 60 minut do lednice. Olej rozehřejeme na pánvi, odstavíme a nasypeme na něj cibulové kroužky. Pečeme 15 minut na mírném ohni, pak přisypeme cukr a chilli papričku a tři minuty dopékáme. Hermelín rozpůlíme, naplníme cibulovou směsí a překlopíme druhou částí, přitiskneme k sobě. Jednu polovinu těsta rozdělíme na dvě části tak, aby jedna z nich byla o třetinu lehčí než ta druhá. Z obou vyválíme asi 5 mm vysoké kolečko, okraje můžeme vykrojit ozdobným rádýlkem. Na větší část položíme hermelín. Okraje potřeme rozšlehaným žloutkem. Přes vrchní část přeložíme druhou část těsta a spodní přeložíme přes ni. Pevně stiskneme. Celý povrch potřeme žloutkem. Troubu předehřejme na 180°C a pečeme 20 – 30 minut dozlatova. Pak vyjmeme z trouby a po pěti minutách podáváme.

Poznámka k receptu na Nenápadný Hermelín s karamelizovanou cibulkou:
Výborně chutná s brusinkovým džemem nebo zeleninovým salátem. Ze zbytků těsta můžeme vykrájet proužky nebo lístečky a další ozdoby. Zdroj: Gurmet, říjen 2011

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nenápadný Hermelín s karamelizovanou cibulkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: danielle72
  • Datum vložení: 04.03.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Sýry
  • Suroviny: Těsto: 300 g polohrubé mouky 100 g zakysané smetany 200 g Hery nebo másla 1 lžička soli 1 lžíce másla 2 kulaté Hermelíny 100 - 120 g každý 2 lžíce oleje 1 velká červená cibule nakrájené na kolečka 1 malá chilli paprička nasekaná nadrobno 2 lžičky tmavého cukru 1 velký žloutek na potření těsta
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nenápadný hermelín s karamelizovanou cibulkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nenápadný Hermelín s karamelizovanou cibulkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nenápadný Hermelín s karamelizovanou cibulkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist