|
Recept na Nejlepší marokánky
Recept na Nejlepší marokánky je zařazen v kategorii cukroví - pečené.
K přípravě Nejlepší marokánky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 smetana na šlehání 100 g cukru 1 lžíce medu 30 g másla 150 g ořechů - já nejraději používám nesolené arašídy 100 g kandované pomerančové kůry 100 g libovolného kandovaného nebo sušeného ovoce 40 g hladké mouky Čokoládová poleva může se přidat i trochu nasekaných mandlí.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Nejlepší marokánky
Recept na Nejlepší marokánky: Smetanu společně s cukrem rozehřejeme v hrnci, přidáme med, máslo a provaříme na hustou konzistenci. Dále přidáme mouku, provaříme na hustou kaši a přidáme zbylé suroviny. Lžící nanášíme hromádky na pečící papír a rozetřeme na slabou placku. Pečeme ve vyhřáte troubě na horkovzduch 180°C 10-15 minut. Studené namáčíme nebo potíráme čokoládovou polevou.
Poznámka k receptu na Nejlepší marokánky: Vyzkoušela jsem hodně receptů, ale pořád to byli takové moučné hromádky. Pak jsem si vymyslela vlastní recept- kombinací ze všech možných receptů a poznatků od mého muže jak by měli vypadat :-) Protože manžel má rád ty křupavé a placaté z obchodu a pořád mi toho nešlo docílit. Tyto jsou k nim už nejblíže. Přeji dobrou chuť.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nejlepší marokánky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mattahaj (Martina Hájková)
- Datum vložení: 18.02.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Cukroví - Pečené
- Suroviny: 1 smetana na šlehání 100 g cukru 1 lžíce medu 30 g másla 150 g ořechů - já nejraději používám nesolené arašídy 100 g kandované pomerančové kůry 100 g libovolného kandovaného nebo sušeného ovoce 40 g hladké mouky Čokoládová poleva může se přidat i trochu nasekaných mandlí
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nejlepší marokánky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nejlepší marokánky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nejlepší marokánky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|