RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Neboršč z domácích zásob

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Neboršč z domácích zásob, recepty Neboršč z domácích zásob, Neboršč, domácích, zásob


Recept na Neboršč z domácích zásob

Recept na Neboršč z domácích zásob je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Neboršč z domácích zásob budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 menší červené řepy 1 cibule 4 mrkve 3 velké brambory 2-3 dl pasírovaných rajčat (lze dát i protlak, výsledná chut bude trochu jiná) sterilovaná řepa i s nálevem (bez křenu je lepší)-množství dle chuti vodu 3 větší bobkové listy 4 kuličky nového koření 5 kuliček celého pepře 2 hřebíčky sůl.

Neboršč z domácích zásob
Zvětšit obrázek

Recept na Neboršč z domácích zásob

Recept na Neboršč z domácích zásob:
Nejprve opečeme cibulku, můžeme na oleji, já bez tuku, přidáme červenou řepu nakrájenou na kostičky a zalijeme horkou vodou (z rychlovarné konvice)a vložíme koření (já ho dávám v takovém kovovém udělátku, co se zavře a pak vyndá a koření se nehoní v hrnci)a vaříme asi 15 minut. Poté přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a opět dále vaříme asi 15 minut. Potom přidíme na kostky nakrájené brambory a vaříme, než všechno změkne. Nakonec přidáme protlak, rozmícháme a přidáme na kostičky nakrájenou sterilovanou řepu a přilijeme trochu nálevu. Necháme provařit a ochutnáváme, můžeme přidat více nálevu (já dala skoro půlku velké zavařovací sklenice) a až v tuto chvíli osolíme dle chuti.

Poznámka k receptu na Neboršč z domácích zásob:
Opravdu to původně byl takový mišmaš, protože jsem potřebovala spotřebovat čerstvou červenou řepu. Ale když jsem to nandala na talíř, tak můj přítel prohlásil: "Cos tam dala za vývat? Vždyť v tom není maso. To je bujon?". To mi vyrazilo dech, vždyť já bujon vůbec nepoužívám. No maso tam hledal zbytečně a jelikož milujeme pravý spíš ukrajinský než ruský boršč, tak to bylo chuťově opravdu velmi podobné a moc nám to chutnalo. Tak přeju všem, co to zkusí dobrou chuť, ať chutná tak, jako nám.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Neboršč z domácích zásob, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: ArmDra (Šárka Svobodová)
  • Datum vložení: 09.05.2013
  • Počet porcí: přibližně 4 - 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: 2 menší červené řepy 1 cibule 4 mrkve 3 velké brambory 2-3 dl pasírovaných rajčat (lze dát i protlak, výsledná chut bude trochu jiná) sterilovaná řepa i s nálevem (bez křenu je lepší)-množství dle chuti vodu 3 větší bobkové listy 4 kuličky nového koření 5 kuliček celého pepře 2 hřebíčky sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na neboršč z domácích zásob, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Neboršč z domácích zásob - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Neboršč z domácích zásob

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist