RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Naše rybí polévka

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Naše rybí polévka, recepty Naše rybí polévka, Naše, rybí, polévka


Recept na Naše rybí polévka

Recept na Naše rybí polévka je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Naše rybí polévka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Rybí vnitřnosti (jikry,mlíčí), rybí hlava/y, ořez při filetování ryby (páteř), kořenová zelenina (mrkev, celer,petržel)- není na závadu květák, pórek, brokolice v rozumné míře, cibule, Masox vepřový nebo hovězí, sůl, pepř, sádlo, hladká mouka..

Naše rybí polévka
Zvětšit obrázek

Recept na Naše rybí polévka

Recept na Naše rybí polévka:
DŮLEŽITÉ A ZÁSADNÍ: na vnitřnostech nesmí zůstat ŽÁDNÉ rybí sádlo, do polévky se nesmí dát žádná kůže ani vnitřní rybí tuk. To jsou právě ty suroviny, které dávají někomu to nepříjemné rybí aróma. Hlavu/y z kapra omyjeme a dáme spolu s ořezem do většího hrnce s osolenou vodou a přivedeme k varu. Necháme probublat minutku a vodu slijeme do odpadu. Na rybí hlavy napustíme vodu studenou a opět slijeme. Z hlavy obereme pouze masíčko, z líček, záhlaví a pod. Ostatní (kůže a rybí sádlo vyhodíme). Stejně obereme ořez z páteře apod. Maso necháme zvlášť. Do hrnce dáme vepřové sádlo a na něj nakrájenou veškerou zeleninu a orestujeme. Mezitím si připravíme vypláchlé na menší kousky natrhané vnitřnosti (nejlépe jikry a mlíčí) bez rybího tuku a dáme na orestovanou zeleninu. Mícháme, až začne měnit barvu a přidáme vroucí vodu. Dáme masox a pepř a provaříme. Dolijeme tolik vody, kolik chceme mít polévky a dochutíme. Připravíme si zlatou jíšku na trošce sádla a polévku zajíškujeme podle toho, jak kdo chce hustou a vmícháme obrané maso z hlavy a ořezů. Provaříme.

Poznámka k receptu na Naše rybí polévka:
Podáváme nejlépe s osmaženými rohlíčky na sádle s trochou oleje. Důležité je, aby do polévky se nedostalo rybí sádlo a kůže. Jsou silně aromatické. Stejně je třeba odstranit sádlo z řízků v břišní části, které také řízkům dává silnější aróma až pocit zápachu bahna, ale je to pouze pocit a silná rybí vůně, kterou má naopak někdo rád.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Naše rybí polévka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Dle množstvi surovin-rybí
  • Datum vložení: 18.12.2010
  • Počet porcí: 1 dávka
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: Rybí vnitřnosti (jikry,mlíčí), rybí hlava/y, ořez při filetování ryby (páteř), kořenová zelenina (mrkev, celer,petržel)- není na závadu květák, pórek, brokolice v rozumné míře, cibule, Masox vepřový nebo hovězí, sůl, pepř, sádlo, hladká mouka.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na naše rybí polévka, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Naše rybí polévka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Naše rybí polévka

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist