RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Nakládaný sýr-cihla 30%

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Nakládaný sýr-cihla 30%, recepty Nakládaný sýr-cihla 30%, Nakládaný, sýr-cihla, 30%


Recept na Nakládaný sýr-cihla 30%

Recept na Nakládaný sýr-cihla 30% je zařazen v kategorii sýry. K přípravě Nakládaný sýr-cihla 30% budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
0,5 kg sýra,1 sklenice Kunovjanky,,koření Country nebo Hungaria asi 2 lžice,dobrý olej..

Nakládaný sýr-cihla 30%
Zvětšit obrázek

Recept na Nakládaný sýr-cihla 30%

Recept na Nakládaný sýr-cihla 30%:
Sýr nakrájíme na kostky 0,5x0,5 cm,dáme do mísy a zalijeme Kunovjankou i s nálevem.Přidáme koření a řádně promícháme.Naplníme do sklenice a zalijeme olejem.Necháme asi týden v lednici a občas otočíme sklenici.Kdo to vydrží může nechat v lednici déle.Lze přidat i feferonku.

Poznámka k receptu na Nakládaný sýr-cihla 30%:
Šavlinko, přesně jak říká Magdalenka. Do sklenice dáš ten salát smíchaný se sýrem, je tam i nálev a zaleješ olejem tak, aby bylo vše potopeno. Já tam měla asi 2 cm oleje v každé skleničce. Je to trochu vidět na fotkách, ten nálev je tmavší, protože je obarvený tím kořením, takže to více průhledné navrchu je olej

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nakládaný sýr-cihla 30%, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: ruza52
  • Datum vložení: 29.12.2009
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Sýry
  • Suroviny: 0,5 kg sýra,1 sklenice Kunovjanky,,koření Country nebo Hungaria asi 2 lžice,dobrý olej.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nakládaný sýr-cihla 30%, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nakládaný sýr-cihla 30% - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nakládaný sýr-cihla 30%

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla



SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

- Hrnková buchta z cukety
Vložil: Jarda
2018-06-13 12:52:27

Společně s tímto receptem můžu doporučit taky https://www.pomodo.cz/recepty/hrnkova-cuketova-buchta který jsem dělal také a povedl se mi. Jarek...
- Americký řízek
Vložil: Eva
2018-01-31 12:59:54

Dobrý den, mám dotaz, uležet dva dny se nechává řízek i s bramborem a broskví? Vždyť ty brambory budou černé. Děkuji za odpověď E....
roastbeef - Anglická hovězí pečeně
Vložil: Jitka Odvárková
2017-11-07 20:06:44

Dobrý den, hledám na netu recept na r. v pomalém hrnci, myslíte, že by v něm šel připravit ? Jitka...
hanácké koláčky - Hanácké koláčky s tvarohem a marmeládou
Vložil: Miluška
2017-08-14 06:19:52

poprvé jsm zkoušela vaše hanácké koláčky .V domácí pekárně jsem nechala umíchat těsto . Musím konstatovat , že takto vynikající koláčky jsem jedla snad poprvé. Opravdu skvělý a jednoduchý recept a výsledek skvělý. Děkuji moc za recept....
tvrde maso k rajské? - Rajská omáčka s hovězím masem
Vložil: Laura
2017-01-19 08:23:28

Ahoj, maso na rajskou dělám vždy v papiňáku, za hodinu ho mám nerozžvýkatelné a když dělám déle, nakonec je tuhé a také se nedá jíst... čím to může být? Dělám z předního......


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist