RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Nakládaný bůček"po našem"

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Nakládaný bůček"po našem", recepty Nakládaný bůček"po našem", Nakládaný, bůček"po, našem"


Recept na Nakládaný bůček"po našem"

Recept na Nakládaný bůček"po našem" je zařazen v kategorii studená kuchyně. K přípravě Nakládaný bůček"po našem" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1000-1200 g vepřového boku nejlépe bez kosti 10 kuliček barevného pepře(postačí i obyčejný) 3 bobkové listy 2 kl soli 7-10 kuliček nového koření 5-10 stroužků česneku(záleží,jak voňavý chceme mít vývar) na obalení: ½ sáčku(15g)koření gril Mexiko(lze nahradit sladkou paprikou smíchanou se solí) 1 pl práškového česneku 1 pl Mahá koření-směs českého kmínu,,koriandru a hořčičného semínka(pokud nemáme,postačí kl drceného kmínu) Větší kus alobalu(postačí i obyčejná potravinářské folie).

Nakládaný bůček
Zvětšit obrázek

Recept na Nakládaný bůček"po našem"

Recept na Nakládaný bůček"po našem":
Opláchnutý bok i s kůží volžíme do hrnce, přidáme česnek, koření, zalijeme vařící vodou va vaříme do měkka(v papiňáku cca 45minut). Necháme mírně vychladit, abychom jsme si při obalování nepopálili prsty:-) V míse smícháme sypké koření, bok v něm obalíme, zabalíme do alobalu a dáme nejméně na 2 dny do spodní části chladničky uležet. Poté krájíme na plátky-tenké na obložený talíř,siné mezi chleba na svačinu, můžeme posypat různým kořením, nebo jen lehce poprášit sladkou, či pálivou paprikou.Na zakousnutí se hodí kyselý okurek, křen s jablkem, nebo postačí jen hořčice.

Poznámka k receptu na Nakládaný bůček"po našem":
Je tady více druhů naloženého vepřového bůčku, ale všechny s čerstvým česnekem, který nemusí každému dělat dobře. Česnek v prášku není tak agresívní, není po něm těžko, voní také hezky a druhý den po požití má člověk v ústech celkem přijatelné klíma:-)My jsme se na takto připravenou pochoutku chodili do lednice dívat 4dny, dýl to již nešlo. Do podobných pro lepší přehled přidávám ostatní naložené bůčínky,snad je najdu všechny.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nakládaný bůček"po našem", kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 15.09.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Studená kuchyně
  • Suroviny: 1000-1200 g vepřového boku nejlépe bez kosti 10 kuliček barevného pepře(postačí i obyčejný) 3 bobkové listy 2 kl soli 7-10 kuliček nového koření 5-10 stroužků česneku(záleží,jak voňavý chceme mít vývar) na obalení: ½ sáčku(15g)koření gril Mexiko(lze nahradit sladkou paprikou smíchanou se solí) 1 pl práškového česneku 1 pl Mahá koření-směs českého kmínu,,koriandru a hořčičného semínka(pokud nemáme,postačí kl drceného kmínu) Větší kus alobalu(postačí i obyčejná potravinářské folie)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nakládaný bůček"po našem", pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nakládaný bůček"po našem" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nakládaný bůček"po našem"

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist