RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Můj boršč

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Můj boršč, recepty Můj boršč, Můj, boršč


Recept na Můj boršč

Recept na Můj boršč je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Můj boršč budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
3 brambory hrst mletého masa kousek vepřového masa kostra z kuřete 1 zavařované bílé zelí 2 řepy (či mala lahvička zavařované řepy) 1 mrkev kousek celeru 1 cibule 6 kuliček nového koření 4 bobkové listy masox par kuliček pepře rajčatový protlak kečup cukr,ocet 3 stroužky česneku zakysaná smetana petrželka, libeček.

Můj boršč
Zvětšit obrázek

Recept na Můj boršč

Recept na Můj boršč:
Uvaříme vývar z vepřového masa a kuřecí kostry, bobkové listu, černého pepře a nového koření. Při vaření z vývaru odebírame pěnu, vaříme cca 1,5 hodiny na mírném ohni. Na panvičce na trosče oleje osmažíme mleté maso, malinko opepříme a dáma si stranou do nějaké misky. Poté co je maso měkké, tak ho vyndáme, nakrájíme či natrháme na kousky a vložíme zpátky do vývaru. Nakrájené brambory vložíme k masu a vaříme do polozměknutí, poté přidáme přecezené a pokrájené zelí a vaříme do měkka. Zároven si dáme na panev a na kapku oleje nakrájenou cibul, necháme ji malinko nazlátnout, poté přidáme mrkev a celer na kostičky, osmažíme, přilejeme trošku vývaru a cca 10 minut dusíme pod pokličkou, ke konci přidáme řepu (já použila zavařenou)opět dusíme. Ke konci přídáme rajčatový protlak, dusíme do změknutí zeleniny. Takto připravenou zeleninu přelijeme do hrnce s vývarem, necháme provařit. Osolíme, přidáme masox,3/4 kelímku zakysané smetany(pokojová teplota),kečup či ještě protlak pro barvu, protože po přidání smetany dostane polévka mdlou barvu, prolisovaný česnek.Provaříme a přidáme libeček a petřželku. Teď dle chuti si každy může octem přikyselit či přisladit. Podáváme se lžící zakysané smetany a ještě posypané bylinkami Druhý den, když je polévka odležená je ještě lepší

Poznámka k receptu na Můj boršč:
Vím že se klasicky dělá z hovězího masa, ale moje drahá polovička nechtěně vyndala vepřové a mleté maso, tak se muselo improvizovat :D i když i takhle byla polévka vynikající. Foto přidám, až bude doma funkční notebook :)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Můj boršč, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: nettkaa
  • Datum vložení: 23.12.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: 3 brambory hrst mletého masa kousek vepřového masa kostra z kuřete 1 zavařované bílé zelí 2 řepy (či mala lahvička zavařované řepy) 1 mrkev kousek celeru 1 cibule 6 kuliček nového koření 4 bobkové listy masox par kuliček pepře rajčatový protlak kečup cukr,ocet 3 stroužky česneku zakysaná smetana petrželka, libeček
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na můj boršč, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Můj boršč - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Můj boršč

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist