RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Řezy s ovocem, bublaniny nať

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny nať Nať, latinsky herba, je nadzemní část rostliny, spojující kořen s listy. Nať sbíráme např. u pelyňků, mateřídoušek či rout

Recepty - Řezy s ovocem, bublaniny nať

Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny - návody k vaření - online kuchařka

Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny

Nať, latinsky herba, je nadzemní část rostliny, spojující kořen s listy. Nať sbíráme např. u pelyňků, mateřídoušek či routy. Sušení se musí věnovat velká pozornost, neboť právě při této fázi zpracování léčivých rostlin se rozhoduje o tom, zda získaná sušina bude kvalitní či nikoliv. Optimální teplota se pohybuje od 30 °C do 45 °C, sušení je nutné provádět ve stínu v tenké vrstvě. Jestliže při sušení nať zhnědne či zčerná, jde o hrubé znehodnocení a musí se vyřadit.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 6 receptůZobrazuji: 1-6 receptů
Bramborovo-borůvkový koláč
Bramborovo-borůvkový koláč Do mísy vysypeme Bramborové knedlíky v prášku, mouku, prášek do pečiva, oba cukry, sůl a vejce. Promícháme a pak přiléváme vodu za současného míchání, aby vzniklo polotekuté těsto. Já použila tyčový mixér. Po rozmíchání přidat půlku rozpuštěného ...
Ovocné řezy
Ovocné řezy Celá vejce ušleháme s cukrem, přidáme postupně olej, vodu a mouku a upečeme v hlubším plechu. Vychladlé poklademe ovocem Do rendlíku( já dělám v pískláku) vlijeme šťávu z kompotu + vodu, přidáme žloutky, máslo, cukr, citr. šťávu a pudinkové prášky a...
Nejlepší recept na Ananasový dezert s perníkovou příchutí
Ananasový dezert s perníkovou příchutí Ananas scedíme a necháme okapat. Žloutky vyšleháme s cukrem do husté pěny, přidáme olej, šťávu z ananasu, mouku smíchanou s práškem do pečiva a strouhaný perník. Nakonec jemně vmícháme sníh ušlehaný z bílků a kousky ananasu. Vylijeme na vymazaný a strou...
Pudingová bublanina z 1 vejce - recept od maminky
Pudingová bublanina z 1 vejce 1.) Vezmeme si hlubší plech, který potřeme olejem a vysypeme kokosem (po upečení mají okraje takovou oříškovou chuť). 2.)V jedné míse smícháme všechny sypké suroviny (prvních 5 surovin). 3.) V jiné míse smícháme všechny tekuté suroviny a pořádně...
Nejlepší recept na Jablíčka naruby
Jablíčka naruby Jablka oloupeme a vykrojíme jadřince. Nakrájíme na tenké plátky (já používám plátkové struhadlo. Plech vymažeme máslem a boky vysypeme špaldovou moukou. Jablka naskládáme rovnoměrně na dno. Troubu si dáme předehřát na 175°C. Z bílků, špetky soli a polov...
Nejlepší recept na Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami Mouku prosejeme do mísy, přidáme k ní všechny suché suroviny: vločky, cukr, skořici, sůl a dobře smícháme. Směs rozdělíme na tři stejné části. Rozehřejeme máslo a necháme ho částečně zchladnout. Z jablek odstraníme slupky i jádřince a nastrouháme j...
Nalezeno: 6 receptůZobrazuji: 1-6 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
ŘEZY S OVOCEM, BUBLANINY

 → Záviny, rolády


Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist