RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Řezy s ovocem, bublaniny ledové kaštany

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny ledové kaštany Ledové kaštany známe z dětství snad všichni. Vyrábí se od roku 1966. Dívali jste se někdy na jejich složení? Co se

Recepty - Řezy s ovocem, bublaniny ledové kaštany

Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny - návody k vaření - online kuchařka

Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny

Ledové kaštany známe z dětství snad všichni. Vyrábí se od roku 1966. Dívali jste se někdy na jejich složení? Co se skrývá pod obalem ledových kaštanů? Také vám chutnají tak nějak jinak než v dětství? To, že ledové kaštany nepatří do jídelníčku zdravé výživy, je jasné. Obsahují cukr, tuk a energetická hodnota celé tyčinky je asi 1 200 kJ. Ačkoli ledové kaštany, které vyrábí Nestlé Česko s.r.o. pod tradiční značkou Orion, neobsahují škodlivá éčka, dopřát bychom si je měli pouze jednou za čas kvůli jejich energetické náročnosti a vysokému obsahu tuku (40 g na 100 g výrobku).
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 3 receptůZobrazuji: 1-3 receptů
Nejlepší recept na Broskvový koláč se šlehačkou
Broskvový koláč se šlehačkou Těsto: Vejce s cukrem ušleháme. Vmícháme olej, vodu a mouku s práškem do pečiva. Nalijeme na vymazaný, hrubou moukou vysypaný hluboký plech a upečeme dorůžova při teplotě 190 stupňů asi 30 minut. Necháme vychladnout. Náplň: Kompoty scedíme a broskve nec...
Likérové řezy s jahodami
Likérové řezy s jahodami Celá vejce ušleháme s cukrem, zašleháme pomalu olej, vanilku a vaječňák a vmícháme mouku se škrobem a práškem do pečiva. Na vymazaném plechu 30x40 upečeme do růžova (cca 15 min) v troubě, rozehřáté na 170 st. Z vychladlého korpusu odkrojíme nižší okraj...
Broskvový koláč s polevou
Broskvový koláč s polevou Broskve si umyjeme, vypeckujeme a nakrájíme na 0,5cm plátky. Cukr a vejce vyšleháme do pěny, přimícháme olej a mléko a jako poslední mouku s práškem do pečiva. Těsto nalejeme do formy vyložené pečícím papírem. Poklademe nakrájenými broskvemi a upečeme ve ...
 
Nalezeno: 3 receptůZobrazuji: 1-3 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
ŘEZY S OVOCEM, BUBLANINY

 → Záviny, rolády


Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist