RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Řezy s ovocem, bublaniny vejce

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Moučníky - Krémy, polevy, náplně - Řezy s ovocem, bublaniny vejce Vejce se snadno stává výživnou potravou ostatních zvířat nebo lidí. Na lidském jídelníčku jsou obl

Recepty - Řezy s ovocem, bublaniny vejce

Moučníky - Krémy, polevy, náplně - Řezy s ovocem, bublaniny - návody k vaření - online kuchařka

Moučníky - Krémy, polevy, náplně - Řezy s ovocem, bublaniny

Vejce se snadno stává výživnou potravou ostatních zvířat nebo lidí. Na lidském jídelníčku jsou oblíbená zejména vejce slepičí. Charakteristický oválný tvar slepičího vejce se stal estetickým pojmem a symbolem. Kromě přímé spotřeby vajec jako potraviny se vejce (vaječná hmota, bílek, žloutek) využívají jako surovina v různých odvětvích potravinářského (pekařství, cukrářství, výroba trvanlivého pečiva, těstovin, masných výrobků aj.). Slepičí vejce obsahují velké množství vody, jejím největším zdrojem je bílek. Na složení sušiny se podílejí především bílkoviny a tuk. Bílkoviny jsou obsaženy hlavně v bílku a žloutku, kdežto tuky jsou soustředěny jenom ve žloutku. Obsah cukrů ve vejci je minimální. Slepičí vejce obsahují mnoho cholesterolu (424 mg/100 g vajec).
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 9 receptůZobrazuji: 1-9 receptů
Recept na Lehounké piškotové řezy
Lehounké piškotové řezy Celá vejce vyšleháme s vodou elektrickým šlehačem na nejvyšší obrátky do pěny cca 1 minutku. Pak přisypeme cukry a vyšleháme ho husté, lesklé pěny.. cca 2 minutky. Mouku, solamyl a prášek do pečiva přesijeme přes sítko a do vaječné hmoty zlehka a po čás...
Letní moučník
Letní moučník Žloutky utřeme s cukrem, přidáme vodu, olej a mouku vše smícháme a pak vmícháme sníh a dáme péct do růžova. Po upečení necháme vychladnout. Máslo utřeme , přidáme uvařený vychladlý pudink s cukrem, tvarohy, vyšleháme do hladka. Náplň natřeme na k...
Obrácený jablkový koláč s krémem - recept od maminky
Obrácený jablkový koláč s krémem Jablka zbavíme slupek a vykrojíme jadřince. Nakrájíme na plátky nebo půlplátky ( podle velokosti jablek ) asi 5 mm silné. Plech vyložíme papírem na pečení a zlehka přetřeme máslem. Jablka naskládáme těsně vedle sebe na papír. Posypeme cukrem a skořicí. Cuk...
Borůvkový koláč s krémem
Borůvkový koláč s krémem Těsto: všechny suroviny uhněteme do hladkého těsta, tak jako linecké, Vložíme do vymazané formy a roztáhneme po celé ploše i po stěnách. Dáme péct do předehřáté trouby cca 200°C na 5 minut poté pokapeme korpus rumem a doplníme krém a dál pečeme cca hodin...
Koláč Piňa Colada
Koláč Piňa Colada Dortovou formu vyložíme pečicím papírem, na něj dáme listové těsto, propícháme a cca 5 min. v troubě předpečeme (asi 160°C). Tvaroh, vejce, cukr, kokos, kokosové mléko, Solamyl a rum (tresť) smícháme dohromady do hladkého krému. Na předpečené těsto...
Nejlepší recept na Banánovo-tvarohový "sendvič"
Banánovo-tvarohový Piškot: Nejdříve vyšleháme bílky s ½ cukru. Samostatně vyšleháme žloutky s druhou ½ cukru, přidáme zlehka sníh a nakonec zamícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto dáme do cukrářského pytlíku a bez zdobítka-tj. širokým koncem tvarujeme pá...
Recept na Rybízový koláč s čokodrobenkou a marcipánem
Rybízový koláč s čokodrobenkou a marcipánem Nejdříve si na malinké kostičky nebo úzké proužky nakrájíme marcipán.Troubu zapneme na 190st.Plech vymažeme trochou másla nebo oleje. Máslo dáme do misky a ručním šlehačem vyšleháme do hladka.Pomalu prisypáváme cukr,šleháme tak dlouho,dokud se máslo s cu...
Oranžmisu - recept od maminky
Oranžmisu Vejce a cukr vyšleháme do bělavé husté pěny, která dělá až špičky.Lehce vmícháme mouku s práškem a naneseme na vystříkaný plech. Pečeme na 170°C 10-15min dle trouby. Smetany vyšleháme s pudinkovým práškem. Přidáme šťávu z pomeranče a zbylou du...
Pudinkovo broskvové potěšení
Pudinkovo broskvové potěšení Vejce vyšleháme s cukrem a vodou. Vmícháme mouku. Těsto dáme na plech a pečeme při 200 C asi 15 minut. Z mléka, cukru a pudinku uvařte krém. Máslo utřeme s vanilkovým cukrem. přidejte tvaroh a znovu utřete. Poté zašlehejte vychladlý pudink. Nakonec vmícháte ...
 
Nalezeno: 9 receptůZobrazuji: 1-9 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
ŘEZY S OVOCEM, BUBLANINY


Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist