RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Řezy s ovocem, bublaniny smetana

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Moučníky - Krémy, polevy, náplně - Řezy s ovocem, bublaniny smetana Smetana je mléčný výrobek, jedná se o nejtučnější část mléka, která se usazuje na jeho povrchu.

Recepty - Řezy s ovocem, bublaniny smetana

Moučníky - Krémy, polevy, náplně - Řezy s ovocem, bublaniny - návody k vaření - online kuchařka

Moučníky - Krémy, polevy, náplně - Řezy s ovocem, bublaniny

Smetana je mléčný výrobek, jedná se o nejtučnější část mléka, která se usazuje na jeho povrchu. Smetana se získává sbíráním nebo odstřeďováním. Smetana, spolu s plnotučným mlékem, obsahuje velké množství tuku. Smetanové výrobky jako takové obsahují množství vitamínu A, vápníku a fosforu, ale mají vysoký obsah nasycených tuků. Podmáslí má mnohem méně tuku než smetana, která se nám ve formě šlehačky zdá lehce stravitelná, protože ji z části tvoří vzduch. Zakysaná smetana naopak obsahuje tuku méně.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 3 receptůZobrazuji: 1-3 receptů
Recept na Lehounké piškotové řezy
Lehounké piškotové řezy Celá vejce vyšleháme s vodou elektrickým šlehačem na nejvyšší obrátky do pěny cca 1 minutku. Pak přisypeme cukry a vyšleháme ho husté, lesklé pěny.. cca 2 minutky. Mouku, solamyl a prášek do pečiva přesijeme přes sítko a do vaječné hmoty zlehka a po čás...
Tvarohový koláč s ořechovo-kokosovou drobenkou
Tvarohový koláč s ořechovo-kokosovou drobenkou Nejprve si připravíme pečící dortovou formu - její dno vyložíme pečícím papírem. Pak si z uvedených surovin na těsto (drobenku) připravíme drobenku a asi 2/3 z ní namačkáme na dno dortové formy. Nyní si připravíme náplň: Nakrájíme si ovoce na malé k...
Oranžmisu - recept od maminky
Oranžmisu Vejce a cukr vyšleháme do bělavé husté pěny, která dělá až špičky.Lehce vmícháme mouku s práškem a naneseme na vystříkaný plech. Pečeme na 170°C 10-15min dle trouby. Smetany vyšleháme s pudinkovým práškem. Přidáme šťávu z pomeranče a zbylou du...
 
Nalezeno: 3 receptůZobrazuji: 1-3 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
ŘEZY S OVOCEM, BUBLANINY


Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist